Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мина" - страница 2
През ума му мина мисъл: Как карате бедните да се чувстват заможни, когато заплатите са в застой? Давате им евтини заеми.
Майкъл Луис
Болката е най-важното нещо на Земята. След като минеш през болката, ти можеш да кажеш, че си видял нещо в този живот.
Наоми Уотс
Аз не съм историк и не искам да пиша за това как възприемам социалната промяна през века като историк, а като някой, който е минал през нея и чийто живот също е продиктуван от нея, както и целият ни живот.
Пенелъпи Лайвли
Често, преди да се върна у дома, щях да извървя дълъг и заобиколен път и да мина покрай спокойни укрепления, откъдето имах гледки към други провинции и гледка към далечната страна.
Пиер Лоти
Цената на бензина престана да ме безпокои в този момент, когато минах на бентли.
Робърт Дауни Джуниър
Човек винаги трябва да бъде пиян, Мини, когато говори за политика - това е единственият начин да ги направи важни.
Шон О'Кейси
Голяма част от осемдесетте мина покрай мен. Навярно, аз добре съм си прекарал времето. Не помня.
Джеймс Каан
Всичко ще мине, всичко ще утихне, и народът ще оре, сее, строи, пише стихове и композира песни.
Леонид Якубович
Някои си мислят, че си струва да наречеш всички глупаци, за да минеш за умен.
Василий Ключевски
Жените започнаха да разбират, че ако аз мина през някоя врата, проправям път през нея на всички.
Даян Файнстейн
Израел е канарчето в мината. Това, което се случва с Израел, в крайна сметка ще се случи с Америка.
Дейвид Хороуиц
Истинските приятели се разбират без излишни думи, искрената вяра може да мине въобще без думи – само да мълчи.
Освалд Шпенглер
Мечтайте за свят, в който децата могат да се смеят и да играят, а не да бъдат взривени от мина, която са смятали за играчка.
Дезмънд Туту
Боях се да задавам въпроси на режисьорите, боях се от диалог с тях., като че той е бил мой учител чийто диктат е извечен и легитимен. Трябваше да минат години за това, да се науча да питам, за да изясня, прояснявайки позиции. Да се науча да живея на принципа: ако имаш въпрос, задай го.
Джуд Лоу
Не вярвам, че в името на светостта на града трябва да поставите бодлива тел, гнезда на картечници, мини игли и всичко това в името на святостта на Йерусалим.
Ицхак Рабин
Деспотизмът го пораждат самите хора: когато краката са в окови, те не могат да минат без това на шията им да надянат и още една верига.
Плутарх
Интимните връзки са златна мина за литература, която да изследва, да разбира, описва.
А. Б. Йехошуа
Това, което те не знаят, е, че минах през ръба преди години и живях, за да разкажа историята.
Ребека Уелс
Защо нашите песни са толкова мрачни, а концертите ни празници? Понеже нашите песни ти помагат да минеш през тъмни времена, а концерта е да отпразнуваш това на следващият ден. Нашите концерти ти дават да разбереш, че ти не си сам. Така че, дайте да го отпразнуваме.
Тайлър Джоузеф
Да управляваш компания от рода на Apple е примерно такова, като млечният бизнес. След като мине срокът на годност, проблемите стават неизбежни.
Тим Кук
Богатите страни не се нуждаят от толкова много деца. Някога имахме нужда от деца, които да работят на полето като ръце на фермата, да пълзят по корем във въглищни мини. Е, децата вече са по-скоро като луксозни предмети.
Тод Бъкхолдс
Не разбирам защо абитуриентските балове са като мини сватба в наши дни... Никой не бива да харчи такива пари за гимназиален танц.
Деб Калети
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща