Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мярка" - страница 3
Тъй като политиката почива на неприводима мярка за принуда, тя никога не може да се превърне в съвършено царство на съвършената любов и справедливост.
Кристофър Лаш
Вярвам, че можете, като вземете някои прости и евтини мерки, да удължите живота си и годините на благополучие. Най-важната ми препоръка е да приемате витамини всеки ден в оптимални количества, за да допълвате витамините, които получавате във вашата храна.
Лайнъс Полинг
Страхът е добър. В правилната степен това ни пречи да правим глупаци от себе си. Но в грешна мярка ни пречи да живеем пълноценно. Страхът е наш спътник на благото, но никога не е наш господар.
Алън Бренерт
При смъртна опасност и едва тлееща надежда, най-дръзките мерки са и най-печелившите.
Тит Ливий
Дълбочината на мрака, до която можете да се спуснете и все още да живеете, е точна мярка за височината, до която можете да се стремите да достигнете.
Плиний Стари
...последиците от войнствеността не изчезват, когато нуждата от войнственост приключи. Свободата е крехка и трябва да бъде защитена. Да я жертваш, дори като временна мярка, означава да я предадеш.
Джърмейн Гриър
Не ми трябват пълнители, добавки, прекомерни количества захари, мазнини, соли и други мерки, предприети за опетняване на естествената доброта на истинската храна.
Марк Хаймън
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Мерките за прилагане на двата пакта, но особено тези на пакта, касаещи гражданските и политическите права, бяха значително отслабени до степен, в която те придобиха незадължителен характер.
Рене Касен
Застрахователните компании, независимо дали са частни или държавни, трябва да бъдат принудени да плащат за мерки за насърчаване на здравето. От своя страна това ще насърчи лекарите да предлагат такива лечения сериозно.
Андрю Уейл
За мен къща или апартамент се превръща в дом, когато добавите един комплект от четири крака, щастлива опашка и онази неописуема мярка за любов, която наричаме куче.
Роджър Карас
И тя не искаше той да я смята за доста луда, само малко уникална, съдържаща в себе си точно тази мярка на неочакваното, достатъчно, за да я направи незаменима.
Роуз Тримейн
Китай ще продължи да приема множество мерки за напредък на реформата и отваряне на финансовия си сектор, така че финансовият му пазар да може по-добре да се адаптира към финансовата модернизация и глобализацията.
Си Дзинпин
Тези мерки може да не представляват абсолютна гаранция за мир, но според мен те представляват най-големите превантивни мерки, приемани някога от нациите.
Франк Билингс Келог
Китайската политика за едно дете е родена през 1980 след години на по-малко строги мерки за обезсърчаване на ражданията. Комунистическата партия обеща, че политиката ще бъде временна.
Барбара Демик
Мярката за достоен човек е как той или тя се отнася към беззащитните.
Бил О'Райли
Единственият истински провал е неуспехът да се опитаме и мярката за успех е как се справяме с разочарованието.
Дебора Могак
Това, което инвестиционната общност харесва, са краткосрочните мерки, предназначени да повишат цените на акциите.
Джеймс Суровецки
Собственият ми баща винаги е казвал, че мярката за човек не е колко пъти или колко силно е бил съборен, а колко бързо се е изправил. Обещах си, че ще стана и ще изляза от този провал по-добре, тъй като съм го преживяла. Щях да оправдая очакванията, които имах за себе си. Щях да бъда такъв мъж, който исках да бъда.
Джо Байдън
Получаваш един пропуск в живота. Това е всичко. Само един. И трайната мярка на този живот е Исус Христос.
Джон Пайпър
Времето винаги е било използвано срещу нас на определено ниво. Изобретението на часовника ни направи отговорни пред работодателя, даде ни стандартна мярка и управление на хронометъра, а също така доведе до изискването лихвоносната валута да расте с течение на времето, изискването за разширяване на нашата икономика.
Дъглас Рушкоф
Маркетолозите харчат милиони за разработване на стратегии за идентифициране на пристрастията на децата и след това се възползват от техните уязвимости. Младите хора се заблуждават за известно време, но след това разработват защитни механизми, като разбиращи се от медиите нагласи или иронични нагласи. След това маркетолозите изследват тези защити, разработват нови мерки за противодействие и продължават.
Дъглас Рушкоф
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща