Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съпруга" - страница 6
Нищо по-лошо от убийството на знаменитост, не. Кръгът от заподозрени се разширява до безкрайност, включително хиляди полулуди фенове, пресата пълзи под мишница, бивши съпруги, приятели и любовници използват смъртта, за да разказват истории, а ти - проверявай...
Даря Дезомбре
Както в по-ниските, така и в средните класи мъдреците призовават младите мъже да "помислят", преди да предприемат решителната стъпка. По този начин те насърчават заблудата, че изборът на съпруга или съпруг може да се управлява от определен брой точно претеглящи се плюсове и минуси. Това е груба заблуда от страна на здравия разум.
Дени дьо Ружмон
Обичам да излизам със съпруга си и няколко приятели в петък или събота. Тъй като съм от Южна Калифорния, мексиканската храна ми е любима и обикновено се похапвам от енчилада и маргарита.
Денис Остин
Покажете ми член на Конгреса, който е част от процеса на присвояване и аз ще ви покажа съпруга, дете или шурей с компания, която се възползва от федералните долари.
Джак Кар
Мъжете и жените са уникални и различни, защото мозъкът им е различен. Няма ограничения за момичетата. Баба ми беше много силна, майка ми също. Тя също знаеше какво означава да си жена и съпруга и беше много успешна в това.
Джеймз Добсън
Покажете ми съпруг, който държи мислите си за себе си, и аз ще ви покажа разочарована съпруга.
Джеймз Добсън
Едно от първите неща, които вие и вашият годеник трябва да развиете, е смислен молитвен живот дори преди сватбата. Съпругата ми Шърли и аз го направихме и времето, което прекарахме на колене, беше стабилизиращият фактор през почти четиридесет години брак.
Джеймз Добсън
Да спечелиш спор със съпругата си е като да спечелиш войната с Ирак. След като спечелите, имате още повече проблеми.
Джеймс Карвил
Вяра - виждайки съпруга си така, както го вижда Исус.
Дженифър Смит
...паричните въпроси не го интересуват. В крайна сметка, защо човек би спечелил пари, ако има съпруга за това?
Джоел Розенберг
Пенелопа на Омир е нещо повече от съпруга: тя е дестинация.
Джон Барт
Смъртта и съпругата са предопределени от Бог.
Александър Бек
Съпругата на графа, в крайна сметка - истинска графиня. Хората търсят нейното общество, не само защото тя е пътят към своя мъж.
Джулиан Фелоуз
Тя охотно отговори, че е отгледала осем здрави деца и затова никога не съжалява, че се е омъжила за съпруга си. В крайна сметка той я напусна заради предателството й и по този начин се освободи от необходимостта да го напусне.
Джулия Стюарт
Избирайте мебелите си така, както избирате съпруга; това трябва да те кара да се чувстваш комфортно и да изглеждаш хубаво, но не толкова приятно, че ако някой мине покрай него, да иска да го открадне.
Джъстин Халпърн
Той никога не е имал доверие в мъж, ако преди това не е могъл да получи увереност в съпругата на мъжа.
Диан Дюкре
С една дума, Олга беше готова да повярва във всяка причина за мълчанието на съпруга си, включително измяна, инвалидност, робство и дори внезапна смърт - с изключение на фалшивата игра на изневярата.
Дмитрий Лиханов
Всъщност съм познавал случай, при който една жена е унищожила цялото си домакинство и половин час след това, когато яростта й е приключила и фрагментите са отнесени, е попитала какво е станало със съпруга и децата й.
Едуин А. Абът
За съжаление, обичайният подход на съпругата е да се оплаква и критикува, за да мотивира съпруга си да стане по-любящ. Това обикновено се доказва, за толкова успешен, колкото се опитва да продаде боксове към Майка Тереза.
Емерсън Егерих
Връзката им се изграждаше на три етапа: опитът на съпруга да завладее властта в семейството, жестокият протест на съпругата и компромис.
Алис Ферне
Половината от времето се разхождам из строителна площадка, след това преминавам към вечерта, пия питиета с приятелките си или се срещам със съпруга си и след това се състезавам у дома, за да сложа децата в леглото. Имам по-малко време, така че съм много по-ефективна взимаща решения.
Иванка Тръмп
Реших да си взема почивен ден. От себе си. Днес няма да се чувствам изостанала. Няма да се притеснявам, че ще бъда по-добра съпруга, майка, дъщеря, икономка или писателка. Не приготвям изискана вечеря. Ще прекарам един обикновен ден, но ще мисля и благодаря-вместо да се тревожа и поправям. Всички имаме нужда от един ден в годината, когато отговаряме на собствените си очаквания и позволяваме на света да бъде такъв, какъвто е, вместо точно такъв, какъвто бихме искали да бъде.
Елизабет Бард
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща