Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Криза"
При всяка криза в живота на човека е абсолютно необходимо да имаш съчувстващ приятел, пред когото можеш да мислиш на глас без ограничения или опасения.
Удроу Уилсън
Големите кризи и непредвидените обстоятелства ни показват колко по-големи са жизнените ни сили в сравнение с това, което предполагаме.
Уилям Джеймс
Нашият живот е един безкраен участък от мизерия, прекъснат от преработени бързи храни и от време на време криза или забавно любопитство.
Огастин Бъроуз
Лошите компании се унищожават от криза, добрите компании ги оцеляват, големите компании се подобряват от тях.
Андрю Гроув
Имаше вездесъщо чувство за криза.
Фриц Лейбър
Творческа криза - това е задънена улица на безсмислен път.
Артемий Лебедев
Минавам през сериозни кризи на всеки няколко месеца, но след това имам големи върхове на вярата и креативност. Аз съм странен вид животно.
Брайън Мей
Никой освен радикалите никога не са постигнали нищо в голяма криза.
Джеймс Гарфийлд
Преломните моменти в живота не са великите моменти. Истинските кризи често се прикриват в случаи, които са толкова тривиални на външен вид, че преминават ненаблюдавани.
Джордж Вашингтон
Всяка криза е нови възможности.
Уинстън Чърчил
Само промяната на международната сцена, кризата в залива и силната, твърда позиция на САЩ срещу агресията между две арабски държави създадоха реалности, довели до Мадридската мирна конференция.
Ицхак Рабин
Ако животът ви просто се разпадне рано, можете да го съберете отново. Хората, които винаги са на ръба на кризата, които не са стигнали дъното, са в беда.
Ан Енрайт
Добрите лидери се нуждаят от положителен дневен ред, а не само от програма за справяне с кризата.
Майкъл Портър
Наистина мисля, че всяка дълбока криза е възможност да направите живота си необикновен по някакъв начин.
Марта Бек
Криза - това е свидетелство за това, че някоя част от икономиката се развива с рязко различна скорост и престава да се стикова с останалите.
Анатолий Васерман
Човекът не е затворен по навик. Големи промени в него могат да бъдат предизвикани от кризата - след като тази криза може да бъде разпозната и разбрана.
Норман Казънс
...красивите хора винаги са интересни за гледане. Но красив човек в криза е приковаващ.
Огастин Бъроуз
Това, което знаем за световната финансова криза, е че не знаем много.
Пол Самюелсън
Повярвайте ми, следващата стъпка е валутна криза, защото ще има отхвърляне на долара, отхвърлянето на долара е голямо, голямо събитие и тогава вашите лични свободи ще бъдат сериозно застрашени.
Рон Пол
Годините на икономическата депресия бяха години на политическа реакция и затова икономическата криза породи световна мирна криза.
Артър Хендерсън
За преодоляването на кризата няма бързи и прости решения.
Барак Обама
Кризата предизвика плодороден период на научно ферментация и революция в икономическата теория.
Джеймс Тобин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща