Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сцена" - страница 7
Изпитвам голямо признание за канадската култура и изобщо за сцената на канадската храна.
Гай Фиери
Бих искал този момент да бъде за онова хлапе там, което се чувства сякаш не се вписва никъде. Ти правиш. Остани странен. Останете различни и тогава, когато дойде вашият ред и застанете на тази сцена, моля, предайте същото съобщение.
Греъм Мур
Те излязоха така, сякаш свиреха в мазе, въпреки че в действителност стояха на сцената пред пет хиляди души.
Дани Голдбърг
За първи път в края на 80-те години подобни сцени бяха записани при масивните орангутани - техните мъже лежаха по гръб, показвайки изправения си пенис на женските и пасивно изчаквайки женските да се приближат и, ритмично поклащайки се, да започнат да се копулират с тях.
Даниел Бергнър
Моят театър винаги е бил политическа битка на сцената.
Дарио Фо
Сега хората все повече се обръщат към електронните средства в търсене на забавление и информация; въображението променя сцената, като предпочита театър с плосък екран пред театъра на съзнанието.
Джеймс Лавгроув
В крайна сметка аз съм още пълен с енергия. Но когато изляза някъде на сцената и почувствам, че хората не искат да ме виждат, тогава просто си казвам на себе си: "Достатъчно".
Джо Кокър
Глупавите хора обичат да се смеят, че в операта пеят: "бягаме, бягаме", а от сцената никой не избягва. Ако някой иска да гледа, как бягат, той трябва да отиде на стадиона, а не в операта.
Джордж Баланчин
Всичко е както обикновено: първо възрастните отричат всичко, което детето твърди, след това, когато това се окаже истина, те вземат всичко за себе си и изтласкват детето от сцената.
Джордж Норман Липърт
Не рисувам, за да ме разберат хората, рисувам, за да покажа как изглежда определена сцена.
Джоузеф Търнър
Капитан Ахав беше човек, обсебен от обсесивен стремеж да преследва белия кит, който му е навредил - който му е изтръгнал крака - до краищата на Земята, каквото и да се случи. В последната сцена на романа капитан Ахав е изведен в морето, увит около белия кит с въжето на собствения си харпун и очевидно ще умре. Това беше сцена на почти самоубийствена окончателност.
Едуард Саид
Пиесите са чудесно различни от кратките истории, първо защото това е история, която е на сцена, но има различен вид напрежение, което се появява на сцената - можете да видите героите си по различен начин - като със светлини.
Ейми Блум
Цялата идея да бъдеш хипнотизиран и да не контролираш собствените си действия е завладяваща и малко призрачна. Спомням си, че чух за някой, който беше отишъл на магически акт и човек от публиката беше хипнотизиран, като наблюдаваше твърде отблизо какво прави магьосникът на сцената, и си помисли, че е страшно да загубиш съзнанието си по този начин.
Крис ван Алсбърг
Когато се целуваме, това е по-добре от всяка сцена във всеки филм. Може би това е така, защото е истинско.
Кристина Форест
Предполагам, че никой не може да те научи на умението или каквото и да е, което ти помага да оживееш на сцената.
Кристофър Лойд
Средният ум изисква промяна на средата, преди да може да промени мисълта си. Той трябва да отиде някъде или да донесе в присъствието си нещо, което ще предложи нова линия на мислене и чувство. Главният ум обаче може да промени мисълта си, когато пожелае. Смяната на сцената не е необходима, защото такъв ум не се контролира отвън. Смяната на сцената няма да доведе до промяна на мисълта в ума на господаря, освен ако той не избере така.
Крисчън Ларсън
В някоя дупка сега навярно седи човек с китара или клавиши, и в този момент, когато той, накрая, се появи на сцената, всичко, което той е предполагал, се оказва лъжа.
Куинси Джоунс
Спортистът, както и артиста, трябва навреме да слезе от сцената.
Лев Касил
Винаги съм искал да бъда някой в развлекателната индустрия. В слайдшоуто ми в осми клас, когато всички бяха като "покажи ни какъв искаш да бъдеш", всички [каза] доктор, адвокат, [но] моят буквално каза рапър. Исках да бъда музикант, исках да бъда суперзвезда, исках да бъда на сцената, исках да се изявявам, исках да бъда във филми. Но когато пораснеш, тези мечти избледняват.
Лили Сингх
Напуснах Ню Йорк, след като майка ми почина и доста безцелно се бях установил в Истанбул за смяна на сцената. Това беше доста драматичен жест от моя страна, тъй като живях в Ню Йорк от 20 години, но усетих, че имам нужда от нещо различно – ескалиращите разходи и натиска на Ню Йорк започнаха да ме изморяват.
Лорънс Озбърн
На отсрещната стена виси картина, единствената тук долу. Трудно е да се каже дали обектът на преден план на платното е гигантски кипарис или извисяващ се черен пламък. Пабло се приближава. Има толкова много движение в рамката на картината, той открива, че не може да се взира дълго в нито една точка. В далечината зад тъмния шпил в центъра обаче има долина с малки къщички, сгушени около църква с висока стълба, почти като сцени, на които Пабло е свидетел от прозореца на влака, докато се вози.
Люк Джерод Камър
Никога не бива да забравяме, че театралните сцени служат за всенародно училище.
Карло Гоци
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща