Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сцена" - страница 6
Когато сляза от сцената, просто млъквам. Опитвам се, доколкото мога, изобщо да не използвам гласа си. Знаете, че обичам да говоря, но се опитвам, когато сляза от сцената, да имам минимално количество вокално взаимодействие, защото ми трябват поне добри 10 часа, за да се възстановя от моята форма на екстремно пеене.
Роб Халфорд
Трябва да се забавляваш. Дори сега се забавляваме на сцената.
Роб Халфорд
Умът ти те кара да танцуваш като маймуна през цялото време... Сега трябва да станеш по-силен; трябва да накараш ума да танцува. Накарайте го да танцува на сцената на мантрата. За целта медиирайте и повтаряйте мантра.
Свами Муктананда
На световната сцена няма никой, който може да се с равни с мен.
Силвио Берлускони
Винаги съм считала, че моето работно място е сцената.
София Ротару
Когато романист или сценарист търси тема, елементът, който търси, е конфликт. Конфликтът създава драма. Конфликтът създава страхотни герои и запомнящи се сцени. Така че войната е естествена тема.
Стивън Пресфийлд
Моите текстове произтичат от чувства и мечти, но повече от болка, отколкото пожелание. Аз често сънувам кошмари и се събуждам през нощта в пот, защото сънувам ужасни кървави сцени. Моите текстове - един вид клапан за лава на чувствата в душата ми.
Тил Линдеман
Тръмп фалира шест компании, но успя на най-голямата сцена. Той е шампионът на неуспехите.
Тимъти Снайдър
Мисля, че винаги съм писал книги с много ясни сценични структури. Склонен съм да пиша на сцени. Склонен съм да водя доста диалог. И аз съм склонен да използвам истории, които не се разпръскват навсякъде, които имат много остър фокус по отношение на това как се развиват във времето.
Том Перота
Моторните скутери се появиха на сцената - във Франция и особено в Италия, където първото национално рали за моторни скутери, проведено в Рим на 13 ноември 1949 г., беше последвано от експлозивен растеж на пазара за тези удобни и разумни цени символи на градската свобода и мобилност, популярен сред младите хора и подобаващо отпразнуван - особено моделът Веспа - във всеки съвременен филм от или за Италия.
Тони Джъд
Онези, които се скитат по света явно и целенасочено в преследване на щастието, които гледат на всяка сцена на настояща радост с поглед към това, което може да успее, със сигурност са по-податливи на разочарование, нещастие и нещастие, отколкото онези, които предават съдбата си на случайността и приемайте благата и злините на съдбата, както идват, без да правите щастието свое изследване или нещастието свое предвиждане.
Фани Бърни
Въпреки че цялата помпозност и обстоятелства на войната оживиха другите, това само ме натъжи; и целият минал размисъл, целият страх от бъдещето накараха цялото величие на бойната сцена и цялото измамно съблазън на бойната музика да изпълват очите ми често със сълзи.
Фани Бърни
В живота на всеки мъж настъпва момент, когато се оказва, че очаровалата го жена заради неговите блага е отровила и обезценила всички минали и бъдещи победи. После полетът завършва отвъд хоризонта, раницата се отдалечава; мъжът напуска сцената. Той е излязъл от всички игри.
Форд Мадокс Форд
Изискванията за безопасност, които са необходими, разпространяват всичко и изтласкват хората все по-далеч от сцената и един от друг.
Франк Гери
Сигурен съм, че някои хора може да се обидят от това, но това е моето усещане за шоубизнеса. Не всичко опира до чист талант. Има определени хора, които командват сцената, защото изглеждат добре, като мен.
Хауърд Стърн
Мисля, че военните фотографи не биха могли да понесат сцените на болки и кръвопролития, ако между тях и тези ужаси, които те снимат, не се намира камера.
Хелмут Нютън
На света няма нито един артист, който да не се вълнува преди да излезе на сцената. Успехът е важен, но за мен отговорността за качеството на изпълнението е преди всичко.
Хосе Карерас
В театъра тя обичаше всичко, освен сцената.
Юрий Тинянов
Наслаждавам се на себе си, когато съм на сцената.
Били Айдъл
По-добри сме от Metallica. Ние сме по-добри музиканти, по-добри актьори. Казано по този начин, те могат да се опитат да излязат на сцената след шоу на Iron Maiden, ако искат.
Брус Дикинсън
Ще пристигна в последната възможна минута и ще се разхождам по сцената, бушувайки и плячкосвайки и след това ще изчезна веднага след това.
Брус Дикинсън
Те бяха силни певци, с бърз ум и отворен добър хумор - достатъчно арогантни, за да мислят, че могат да стоят на сцената, и достатъчно упорити, за да свършат работата, за да стигнат дотам.
Вивиан Шотуел
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща