Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сцена" - страница 4
Открих, че сътрудничеството е нещо ужасно в Холивуд, защото има толкова много замесени хора, че трябва да правите хиляди малки компромиси с всеки проект и всяка отделна сцена е решение на комисията. Това е полудяващо. Но с комиксите имаш художник и писател.
Бенджамин Пърси
Всичко, което трябва да знаете за Iron Maiden, е на сцената.
Брус Дикинсън
Нищо не е по-лошо от четенето на любовна сцена, написана от баща ти.
Алафеър Бърк
Не вярвайте, че човек расте. Не: той се ражда внезапно - една дума за миг прониква в сърцето му до нов пулс. Една сцена може да го хвърли от тавана на детството до здравината на пътя.
Гасан Канафани
Поглеждайки назад към цялата сексуална сцена, можем да видим, че нашият вид е останал много по-лоялен към основните си биологични пориви, отколкото бихме могли да си представим в началото. Неговата сексуална система за примати с модификации на хищници е преживяла всички фантастични технологични постижения забележително добре.
Дезмънд Морис
Веднъж на снимки ми предложиха да се съблека. Но на екрана задника ми изглеждаше по такъв начин, че аз ги накарах да го изрежат от сцената. От тогава съм уверен в това, че голотата е добра само тогава, когато не получаваш за нея пари.
Дейвид Духовни
Играх роля. Това правят актьорите. Но я изиграх твърде добре. Отидох твърде далеч. И когато исках да спра, да се поклоня и да напусна сцената, вече беше късно.
Дженифър Донъли
Много ми харесва да работя с Хю Лори. И аз съм толкова щастлива, че имах толкова много сцени с него заедно в този сериал. Чувствам, че аз израснах като актриса, работейки заедно с него.
Дженифър Морисън
Театъра е моята истинска страст! Може би, това е английска традиция, но винаги ми е било интересно да изляза на сцената, отколкото да се появя на екрана. На мен ми е нужно да виждам живи хора, да слушам тяхната реакция, смях.
Джуди Денч
От всички много лидери, които съм срещал в живота си, никой не ми направи по-дълбоко впечатление от Нелсън Мандела. Неговата смелост, състрадание, смирение и мъдрост не са били успоредни на световната сцена, а самият той е траен източник на вдъхновение.
Клаус Шваб
На мен често ми казват, че на актьорите е нужно да излизат на сцена в тениска с надпис: "Ако искате вярвате, ако искате - не, но аз правя всичко, което мога".
Алън Рикман
Мислех, че ще пиша нехудожествена литература. Мислех, че ще вляза на литературната сцена на Ню Йорк като редактор на копия, ще проправя път нагоре и след това ще напиша свои собствени книги.
Майкъл Грубер
Харесва ми да съм нервна, преди да изляза на сцената.
Ким Бейсингър
Украйна може да стане успешна държава и важен играч на политическата сцена, ако започнем да слушаме гласа на народа.
Васил Слипак
Ще дойде ден, когато слънцето ще свети само над свободни хора, непризнаващи друг властелин освен своя разум, когато тираните и робите ще останат само в историята и на сцената, когато с тях ще се занимават само за да пожалят техните жертви.
Никола дьо Кондорсе
Голям, многостранен талант, творческа смелост и огромен запас от творческа енергия ви помогнаха да се реализирате в актьорската професия, да успеете както в киното, така и на театралната сцена. Всички ваши творби са интересни и необикновени. Те с право заслужават най-високата оценка от експерти и зрители.
Владимир Путин
Центърът на сцената е там, където съм аз.
Марта Греъм
Когато любовта влезе в сцената, способността да се видят неща, които преди това са останали в сенките, се изостря. Но в същото време рязкостта да се види това, което вече е известно, отслабва.
Олга Токарчук
Влезте на сцената късно; излезте от сцената по-рано.
Дейвид Мамет
Правилната единица за изследване не е играта; това е сцената.
Дейвид Мамет
Три неща жената може да направи от нищо: рокля, салата и семейна сцена.
Джон Баримор
Животът е трагедия: известно време го наблюдаваме от публиката, после се качваме на сцената.
Джонатан Суифт
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща