Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сцена"
Всички любовни сцени, които започват на снимачната площадка, завършват в гардеробната.
Алфред Хичкок
Когато стъпя на сцената нищо няма значение. Аз не мисля за това като за работа. Това е като голяма забава.
Майли Сайръс
Цялата световна сцена и повечето от нас са отчаяно неподготвени.
Шон О'Кейси
Не признавам думата "играя". На сцената трябва да се живее.
Фаина Раневска
На сцената трябва да откриеш истината дори ако трябва да изгубиш публиката.
Антъни Куин
Когато съм на сцената, аз съм най-щастливия човек на света.
Бритни Спиърс
Една призрачна история, чиято сцена е поставена през дванадесети или тринадесети век, може да успее да бъде романтична или поетична: тя никога няма да постави читателя в позицията да си каже: "Ако не внимавам, нещо от този вид може да ми се случи!"
М. Р. Джеймс
Светът е сцена, но постановката е твърде слаба.
Оскар Уайлд
Главната причина за съществуването на война все още не е нито тайното желание за убиване у човешкия вид, нито неудържимия инстинкт към агресия, нито, най-накрая и по-правдоподобно, сериозните икономически и социални опасности, присъщи на разоръжаването, но на простия факт, че на политическата сцена все още не се е появил заместител на този краен арбитър в международните отношения.
Хана Аренд
Сцената е като клетка от светлина. Хората вече не се страхуват от теб - те са тези навън в тъмното, които наблюдават.
Жерар Депардийо
В края на краищата, на днешната музикална сцена всяка група изглежда краде от други банди.
Мейнард Джеймс Кийнан
През цялата драма - независимо дали е проклета или не - Любовта позлатява сцената, а жените ръководят сюжета.
Ричард Шеридан
Никога не мисля за поезия или поетичната сцена, а само отделни стихотворения, написани от индивиди.
Филип Ларкин
Медитирам и се моля преди да се кача на сцената - помага ми да съм фокусиран.
Хари Стайлс
В интерес на изкуството можете да се появявате на сцената и голи, но трябва да се върнете от там не само облечени, но и по-чисти ... Но колкото и да е, искам да сте последният човек, който да стане поданик на острова на голите.
Чарли Чаплин
Сцената е близка и скъпа за мен.
Бела Лугоши
На сцената се занимавам с любов с 25000 човека, а у дома се връщам в пълна самота.
Джанис Джоплин
На сцената мога да направя всичко с лекота, докато в реалния живот се чувствам едра и тромава. Така че не аз избрах актьорството. То ме избра.
Ингрид Бергман
Никой театър не би могъл нормално да се развива, докато я има пъпната връзка между това, което става на сцената, и онова, което се случва извън нея.
Кенет Тайнън
Светът прилича на сцена, върху която всеки един изпълнява някаква партия.
Франц Шуберт
Сцените на това бойно поле биха излекували всекиго от войната (военолюбието – бел.прев.).
Уилям Шърман
Обичайно, играейки сцена, на която на теб пада бомба, ти забравяш, че играеш.
Чарли Шийн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща