Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Клиент" - страница 7
Доволните клиенти са апатични. Лоялните клиенти ще бъдат вашият адвокат.
Джефри Гитомър
Всеки път, когато клиент се обади или се обадите на клиент, имате възможност и избор. Какъв избор правите?
Джефри Гитомър
Най-големият въпрос: Не е ли това наистина "помощ на клиентите", а не обслужване на клиенти? И не бихте ли предоставили по-добро обслужване, ако мислите по този начин?
Джефри Гитомър
Слушането е трудната част. Слушането е важната част. Горещият бутон е в отговора на потенциалния клиент.
Джефри Гитомър
Всичко, което трябва да знаете за даден клиент, е написано от него или за него. И то живее в интернет. Всичко, което трябва да направите, е да го разкриете. И го използвайте.
Джефри Гитомър
Стойността на първо място е възприятие. Ако вашият клиент не го възприема като стойност, то това не е много ценно.
Джефри Гитомър
Най-добрият начин да направите продажба е да поискате запитване за дата на началото или някакъв вид ангажимент да продължите напред, след като сте сигурни, че сте премахнали всички рискове и всички бариери от процеса на закупуване на вашия потенциален клиент.
Джефри Гитомър
Колко приятелски са първите думи на вашите компании? Просто опитайте това... започнете всички разговори с клиенти, като използвате една от следните думи или фрази: "чудесно!" "няма проблем", "имате късмет", "това е любимият ми проблем".
Джефри Гитомър
Бях журналист, но гладувах. И съм писал художествена литература, но не успях да намеря издател. И така, всъщност бях много разочарован творчески човек, работещ в рекламата, и дори там имам страхотна идея, че клиентът няма да го купи.
Джефри Зелдман
Ако не се опитвате да направите нещо по-добро, значи не сте фокусирани върху клиента и ще пропуснете възможността да направите бизнеса си страхотен.
Джони Айв
Психологически ефектът от изчислимостта като функционален принцип на веригата Макдоналдс се изразява във факта, че клиентите на Макдоналдс чувстват, че купуват голямо количество храна на разумна цена и без да харчат много време.
Джордж Ритзър
Вашето копие и изображения винаги трябва да представляват положителните крайни резултати. По този начин е по-малко вероятно вашият потенциален клиент да анализира критично плюсовете и минусите на действителния продукт и да основава решението си за покупка на крайната полза, която той ще им осигури.
Дрю Ерик Уитмън
Изучаването на психология за повишаване на ефективността на рекламите Ви не е зло. Той просто ви учи: 1. Какво искат хората. 2. Как се чувстват за това, което искат. 3. Защо се държат така. И след като разберете това, можете: 1. По-добре да разберете как да задоволите клиентите си. 2. Влияйте на повече хора да купуват. 3. Вземете вашите качествени продукти в ръцете на повече хора. 4. Помогнете да добавите повече удовлетворение към живота им. Виждате ли? В крайна сметка не е толкова лошо, нали? Не и ако започнете с качествен продукт.
Дрю Ерик Уитмън
Шестте аспекта на духовния меч на Алибаба са клиенти, работа в екип, среща на промяната с радост, честност, страст и ангажираност. Звучи универсално, но компанията приема този списък много сериозно. Степента на съответствие с изброените принципи е половината от оценката при сертифицирането на служител в Алибаба.
Дънкан Кларк
Това е уникален ден. Искаме всички производители и всички собственици на магазини да бъдат благодарни на своите клиенти. Искаме купувачите да имат прекрасен ден.
Дънкан Кларк
Мога ли да ви моля да побързате да си свършите работата; Никой не обича да бъде задържан за домашен арест твърде дълго, независимо колко красиви са гледките в Доности. Моят клиент имаше живот, моята работа е да му помогна да си го върне.
Ева Гарсия Саенс де Уртури
Пренебрегнах клиентите си и собствения си бизнес, за да се отдам на съзерцанието на загадките, които някога съм виждал, но които не мога да предам на никого и които намирам за по-трудни за възпроизвеждане ежедневно дори преди собственото ми умствено виждане.
Едуин А. Абът
Чуваме все повече и повече от нашите клиенти, те искат да знаят как да изграждат не само страхотна корпоративна култура, но и ефективни култури във всеки от по-малките си екипи.
Ейдриън Гостик
Пуснете рано. Пускайте често. И слушайте клиентите си.
Ерик Реймънд
Докоснете клиента си и сте на половината път.
Есте Лаудер
Не бих посмял да кажа, че Господ беше на едно ниво с нас, че беше наш партньор и още повече, че не бих казал, че той беше наш клиент в римския смисъл на думата, човек, който се радва на нашата подкрепа. Не. Разбира се, че не. Но той беше в наш дълг.
Жан д'Ормесон
Адвокатът и лекаря не избират своите клиенти, а отиват там, където ги повикат, и правят това което могат.
Иван Франко
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща