Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Величие" - страница 3
Честността не е само първата крачка към величието, тя е самото величие.
Кристиян Боуви
Ако не можем да видим възможността за величие, как можем да го мечтаем?
Лий Страсбърг
Винаги съм знаела, че съм предопределена за величие.
Опра Уинфри
Съвършената красота вдъхновява същото уважение както и величието.
Морис Дрюон
Сърфингът ме привлича. То винаги за мен е бил сроден на Дзен. Океанът толкова ме поразява със своето величие, че целият останал свят за мен изчезва.
Пол Уокър
Пробуждането на съвестта е признак за величие на душата.
Виктор Юго
Вярвам в благородството на човешката природа, във величието на силата и, в пълнотата на милосърдието и в радостта в любовта.
Джон Ръскин
Не мраморните вестибюли създават величие за учения, а неговата душа и ум.
Александър Флеминг
Човек трябва да уважава самия себе си и да счита себе си достоен за най-висшето. Той не бива в своите помисли да преувеличава величието и мъжеството на духа.
Георг Хегел
Успехът се ражда от арогантност, но величието идва от смирението.
Марко Пиер Уайт
Величието не се ражда от един успех. Величието се ражда от постоянството през безбройните неуспешни опити, които предшестваха.
Саймън Синек
Основният дълг на човека е да събуди разбирането на вътрешното си аз и да познае собственото си истинско вътрешно величие. След като разбере истинската си стойност, той може да разбере стойността на другите.
Свами Муктананда
Тези, които имат способността да бъдат благодарни, са тези, които имат способността да постигнат величие.
Стив Мараболи
Не саботирайте собственото си величие, като се поддавате на провал!
Тери Макмилан
Величието съществува във всеки от нас.
Уил Смит
Моята първа цел беше величието на краля. Моята втора цел е била могъществото на кралството.
Арман Жан дю Плеси дьо Ришельо
Величието на ума се определя от дълбочината на неговото страдание.
Хаяо Миядзаки
Знаменитости, които говорят много и правят малко, бързо изчезват без следа. Действието - ето какво е достойно за величие.
Хосе Марти
Съдбовните моменти обикновено предизвикват величие на речта, особено на френски.
Барбара Тъкман
Бях прокълнат от песимизма както на руснаците, така и на евреите, две от най-мрачните племена в света. И все пак, ако в мен нямаше величие, може би имах таланта да го разпозная в другите, дори и в най-дразнещите.
Дейвид Бениоф
Става дума за величието на Бог, а не за значението на човека. Бог направи човека малък, а Вселената голяма, за да каже нещо за себе си.
Джон Пайпър
Бог ни е създал за това: да живеем живота си по начин, който го кара да прилича повече на величието и красотата и безкрайната стойност, каквато всъщност е. Това означава да бъдеш създаден по Божия образ.
Джон Пайпър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща