Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Използване"
Не вярва в използването на жени във война, понеже жените се сражават твърде ожесточено.
Маргарет Мийд
Мъдростта е правилното използване на знанието. Да знаеш не означава да си мъдър. Много хора знаят много и са още по-големи глупаци заради това. Няма толкова голям глупак, колкото знаещият глупак. Но да знаеш как да използваш знанието означава да имаш мъдрост.
Чарлс Х. Спърджън
Махнете всички удивителни. Да използването удивителни е като да се смееш на собствените си шеги.
Франсис Скот Фицджералд
Аз съм вегетарианец и противник на алкохола, така че мога да намеря по-добро използване на ума си.
Томас Едисън
Най-доброто използване на живота е любов. Най-доброто изразяване на любовта е време. Най-доброто време за любов е сега.
Рик Уорън
Правенето на проучвания в мрежата е като използване на библиотека, събрана на парчета от плъхове за пакети и вандализирана всяка вечер.
Роджър Ебърт
Истинското знание се състои не само в запознаване с факти, които правят човек само педант, а в използване на факти, които го правят философ.
Хенри Томас Бъкл
Човекът, роден с талант, който е предназначен да използва, ще намери най-голямото си щастие в използването му.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Латералното мислене... е процесът на използване на информация за създаване на творчество и прозрение за преструктуриране. Латералното мислене може да се учи, практикува и използва. В него е възможно да се придобият умения, точно както е възможно да се придобият умения по математика.
Едуард де Боно
Трябва да се откажем от неприложимата представа, че е морално осъдително някои държави да преследват оръжия за масово унищожение, но морално приемливи за други да разчитат на тях за сигурност - и наистина да продължат да усъвършенстват капацитета си и да постулират плановете за използването им.
Мохамед ел Барадей
Не повече знания, а по-добро използване на знанията, които сега имаме, е може би основната образователна потребност и основният образователен проблем, който сме изправени.
Норман Ейнджъл
Западът е завоювал светът не от превъзходството на своите идеи, ценности и религия, а по-скоро от превъзходството в използването на организирано насилие. Жителите на Западът често забравят този факт; жителите на не-Западът никога няма да го забравят.
Самюъл Хънтингтън
Главното използване на слугите е доказателство за способността на господаря да им да плаща.
Торстайн Веблен
Всяка нова разработка, магистрала, железопътна линия, параходна линия, експлоатация на сгради, независимо дали става дума за проект за отводняване в стара Гърция или нова водна система в Перу, означава допълнително използване на автомобила.
Уолтър Крайслер
Най-ефективният начин за използване на човешката енергия е чрез организирано съперничество, което чрез специализация и социален контрол е едновременно организирано сътрудничество.
Чарлз Кули
Ако информацията е вярна, ако може да бъде проверена и ако е наистина важна, вестникът трябва да бъде готов да поеме риска, свързан с използването на неидентифицирани източници.
Боб Удуърд
Винаги съм искал компютърът ми да бъде толкова лесен за използване, колкото и телефонът ми; желанието ми се сбъдна, защото вече не мога да разбера как да използвам телефона си.
Бярне Строуструп
Джудото е пътят към най-ефективното използване както на физическата, така и на духовната сила.
Джигоро Кано
По този начин използването на фиатни пари е по-оправдано при финансиране на депресия, отколкото при финансиране на война.
Карол Куигли
Една от основните причини за широко разпространения страх от хуните се основава на способността им да пътуват на много големи разстояния за относително кратки периоди. Тази способност може да се основава на използването на подкови.
Карол Куигли
Тайната на ефективната оригиналност в рекламата не е създаването на нови и сложни думи и картинки, а използването на познати думи и картинки в нови комбинации.
Лео Бърнет
Стопроцентово подкрепям разумната употреба на наркотичните вещества и 1000-процента съм срещу безразсъдното им използване, независимо дали става въпрос за кофеин или ЛСД. Но наркотиците не заемат централно място в живота ми.
Тимъти Лиъри
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща