Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плод" - страница 7
В революциите има само два вида вождове - тези, които я правят, и тези, които се възползват от плодовете й.
Едвард Радзински
Не само правете добро, но и самите вие бъдете добри. Отричайте се от плодовете на вашите действия, е като да го дарявате на всевишният.
Едуар Шюре
...защото всеки свят е като човек: това е цялост, от която е невъзможно да извлечеш нещо по твоя преценка, той е като едно цяло, което може да бъде отхвърлено или прието - листа и плодове, клас и зърно, подлост и благодат.
Жером Ферари
Обичам да нося аромат всеки ден и се оказах, че търся единствения аромат, който наистина отразява моята личност и нещата, които обичам, като българска роза. Винаги съм искала да създам аромат от самото му създаване до плод и да изразя женственост, увереност и сила на духа.
Иванка Тръмп
Търпението е дърво, чиито корени са горчиви, а плодовете са много сладки.
Игор Вагин
Сигурен съм, че в историята на Адам и Ева забраненият плод е бил смокиня, а не ябълка, круша или нещо друго.
Йотам Отоленги
Всеки плод, който украсяваше весело облечения щанд на Сесил, беше отгледан в нейното собствено стопанство.
Каръл Дринкуотър
Насмешката не е плод на силният ум.
Кас Морган
В матката плодът спи през повечето време. Поради ниското ниво на кислород и успокоителни средства на плацентата, той е буден не повече от 10% от времето. През останалото време той редува фази на спокоен и активен сън.
Катарина Вестре
Донякъде е интересно, защото хакването е умение, което може да се използва за престъпни цели или легитимни цели, така че въпреки че в миналото хакнах от любопитство и тръпка, за да отхапя от забранения плод на знанието, Сега работя в областта на сигурността като публичен говорител.
Кевин Митник
Ям много плодове за закуска, защото се прочиствам и бързо се усвояват от организма.
Клаудия Шифер
Всеки може да готви. Не е нужно да правите нищо фантастично. Можете да направите хубава антипасто намазка със сардини, аншоа, малко месо, мариновани зеленчуци, плодове, сирене, ядки и бисквити.
Лидия Матичио Бастианич
Всички трудове на историците могат да бъдат разпознати като плод на пълна заблуда: те си мислят, че описват миналото, а всъщност се опитват да обяснят настоящето.
Майкъл Брукс
Всички трябва да ядем плодове и зеленчуци, сякаш животът ни зависи от това - защото го правят.
Майкъл Грегър
Плодовете са най-здравословният плод, който предлага потенциална защита срещу рак и сърдечни заболявания, повишава имунната система и действа като пазач на черния дроб и мозъка.
Майкъл Грегър
Добра новина за любителите на портокалите: приемът на цитрусови плодове е свързан с намален риск от инсулт.
Майкъл Грегър
Хората са склонни да ядат лошо, защото е удобно; това е това, което е около тях. Но можете да направите превключването. Мисля, че начинът да направите това е просто да направите плодовете и зеленчуците възможно най-удобни за ядене.
Майкъл Грегър
Вегетарианството... това съм аз. Аз не ям месо вече повече от 10 години. Всъщност не ям месо от 11 и половина години и се чувствам добре, изглеждам добре и имам енергия. (...) и вие трябва да прегледате какво слагате във вашето тяло. Аз ям плодове и зеленчуци, ям жито и зърнени храни и се грижа за себе си и не мисля, че изглеждам зле, нали?
Трейси Бингам
Собствеността е плод на труда, собствеността е нещо желано, тя е едно несъмнено добро на този свят. Фактът, че някои са богати, означава, че и други могат да забогатеят, така че това просто насърчава трудолюбието и предприемчивостта. Нека бездомникът не руши чуждия дом – нека той усърдно се труди и си построи собствен дом...
Ейбрахам Линкълн
Легитимните ми дъщери са Далма и Джанина. Останалите са плод на парите или на грешки.
Диего Марадона
Цветът е плодът на живота.
Гийом Аполинер
Думите са като листата на дърветата – когато са много, плодовете са малко.
Александър Поуп
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9