Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плод" - страница 6
Яжте много плодове и зеленчуци и живейте целия си живот по всякакъв начин, както можете: редовно спортувайте като част от ежедневието си, избягвайте затлъстяването, не пийте много, не пушете и не разсейте се от истинските, основни, прости причини за влошено здраве.
Бен Голдейкър
Знанията никога не са достатъчно. Плодът на мъдростта трябва да се яде с наслада.
Брайън Джейкс
Единственият принос, който можем да направим за този свят, са плодовете на нашето творчество.
Брене Браун
Плодовете на фантазията, както и плодът на изобретателската и творческа мисъл, се раждат от връзка, създадена от ума между нещата, които са известни на него.
Бруно Мунари
Дърво, пълно с узрели плодове, се покланя естествено поради тежестта на плодовете и желанието му да направи плодовете си достъпни за другите.
А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада
Разочарованието, обезсърчението и отчаянието не са нищо друго, освен горчивият плод на неосъществено очакване, позволено да живее отвъд времето си.
Гай Финли
Обичам да работя, така че дайте ми какво имате. Ще играя дърво, ако искаш. Ако искате плод върху него, тогава ми плащайте повече пари. Иначе просто обичам да работя.
Дани Трехо
Носете си тетрадка и записвайте примери за добър и лош дизайн. След седмица ще започнете да осъзнавате, че почти всичко е плод на дизайнерско решение.
Даниъл Пинк
Когато плодовете падат от дърво, те веднага започват да се разграждат. Природата е предвидила това да се случи, така че хранителните вещества на плодовете да могат да бъдат включени обратно в почвата, за да подхранват дървото и да произведат друго поколение сочни, питателни плодове.
Дейвид Ейгъс
Въглехидратите, независимо дали са получени от храни, съдържащи глутен, или от други източници, включително плодове, подсладени напитки и нишестени зеленчуци, са опасни, тъй като са свързани със здравето на мозъка сами по себе си.
Дейвид Пърлмътър
Веднага щом се събудите за силата, която притежавате, вие започвате да огъвате мускулите на своята смелост. Тогава можете да мечтаете смело: да се откажете от ограничаващите си вярвания и да преодолеете страховете си. Можете да започнете да измисляте наистина оригинална мечта, която да покълне в душата ви и да даде плод в живота ви.
Алберто Вилолдо
Дори се храня добре в 80 процента от времето, а лакомствата ми са 20 процента от времето. Не ям просто салати, но наистина вярвам в това да ям здравословни храни, пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Аз съм истински човек.
Денис Остин
Имаше жажда и глад, а ти беше плодът. Имаше мъка и руини, а ти беше чудото.
Джанин Къминс
Ако жената планира да прекъсне бременността си, тя обикновено нарича живота в нея "плод". Но ако възнамерява да ражда и да обича и да се грижи за малкото дете, тя нежно го нарича "моето бебе".
Джеймз Добсън
Популярността е не само плод с високо качество, но и стадният инстинкт.
Джеймс Лавгроув
Защо е толкова трудно да се съберат онези неща, които наистина имат значение в живота, и да се заселим само сред тях? Имам предвид определени пейзажи, хора, зверове, книги, стаи, метеорологични условия, плодове.
Джеймс Солтър
С безкористна щедрост тя раздаваше богатствата на своята душа, докато там, на дъното на кошницата, почти не останаха вече никакви плодове.
Дженифър Линч
- Знанието е да знаеш, че един домат е плод, мъдростта е да не го добавяш към плодова салата.
Джина Шоуолтър
Когато готвите месо, тайната на разнообразието е подправката. Зеленчуците, плодовете и билките са много по-интересни и разнообразни на вкус от животните, които се хранят с тях. И описанията ни са коренно погрешни: казваме, че котешкото месо е като пилешко, но ако се храним с котешки бульон, бихме си помислили обратното.
Джонатан Гримуд
По Божията благодат никога няма да берем незрели плодове. Никога няма да притискаме хората към решение, защото ще ги доведем до проклятие, а не до спасение.
Джонатан Едуардс
Тази светеща част от теб, която съществува отвъд личността - душата ти, ако искаш - е толкова ярка и блестяща, колкото всяка, която някога е била... Изчисти всичко, което те държи отделено от това тайно светещо място. Вярвай, че съществува, опознай го по-добре, подхранвай го, споделяй неуморно плодовете му.
Джордж Сондърс
Как е възможно да живееш като машина и да даваш плодове като дърво?
Дъглас Уилсън
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9