Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ангел" - страница 5
Всеки трябва да стане ангел! - такъв е нашият морален кодекс, превръщащ в резултат хората в дяволи.
Сергей Юрски
Тя приличаше на самотен ангел, издигащ се над земята: този ангел се смееше на този който лети, и след това плачеше в самота.
Сесили фон Зигесар
Ние принадлежим към традицията на мъдрите, появили се някога на нашата планета. Ние сме скрита нация, която се връща от мъртвите във всяка раса и всяка култура. Ние сме земни ангели.
Силвър Рейвън Улф
Ревност - това е сестрата на любовта, подобно на това както дявола - брат на ангелите.
Станислас Буфлер
Мислите й са заети с Габриел, който не е тук - в къщата й, до нея, той не се вижда никъде, а той дори не благоволи да остави бележка, майка му. На София изобщо не й хрумна, че този човек, ангел, ще се държи като последния звяр.
Стела Дъфи
Докато съпротивата работи, за да ни попречи да станем такива, каквито сме родени, равни и противоположни сили се противопоставят срещу нея. Това са нашите съюзници и ангели.
Стивън Пресфийлд
Ние, християнските писатели, трябва да рисуваме злото с най-черните четки, не за да сеем страх, а за да призовем чудовищата да бъдат разпръснати от нашата светлина. Ако Сатана се маскира като ангел на бялото, възнамеряващ да измами света, всеки опит от наша страна да минимизираме злото е само съучастник с неговата стратегия... Обърнете се към светлината; не се страхувайте от сенките, които създава.
Тед Декър
Момиче, имате лицето на ангел, но езика на змия.
Триша Левънселър
Може би всяка любов, която някога имаме, е ангел под каквато и да е форма...
Франческа Лия Блок
Не знаем дали крилата им са подобни на соколи, гарвани или пауни. Днес ангелите рядко ни посещават.
Хилари Мантел
Детската душа, която пази трудна тайна, не е в състояние да лети; тя, като ангел с товар на раменете, не може да се извисява.
Хуан Хосе Ареола
Всички вие знаете, че през Средновековието се е предполагало, че е имало различни класове ангели. тези йерархизирани градуси са само последните следи в една по-малко философска епоха от идеите, на които Платон е учил своите ученици, че съществуват в духовния свят.
Чарлз Уилямс
Независимо дали дните ни се движат като ангелите, качващи се по стълбата на Яков към небето, или се движат като каруците, които Йосиф изпрати за Яков, те във всеки случай са подредени от Божията милост.
Чарлс Х. Спърджън
Когато демоните танцуваха в мен, ми се стори, че съм ангел.
Чеслав Милош
Има духовно царство, което обхваща всички същества. Сприятели се с ангелите, които винаги ще бъдат с теб, макар и невидими. Използвайте добре тяхната помощ, докато следвате мечтите си и във всичките си творчески търсения през живота. Вашият успех и просперитет ще дойдат много по-лесно и много по-бързо.
Ърни Зелински
Грехът е усилие за придобиване на екстаз и знание, което се отнася само за ангелите, и като направи това усилие, човек се превръща в демон.
Артър Макън
Виждаш само своя ангел и никога не виждаш чуждият.
Артюр Рембо
Християнското възприемане на Адския огън изглежда по-малко драматично от мюсюлманската визия, с която израснах, но християнското магическо мислене ме привлича не повече от ангелите и джиновете на майка ми.
Аян Хирси Али
С добри хора ангелите винаги са свързани.
Божена Немцова
Ангелите летят просто понеже се отнасят леко към себе си.
Борис Гребеншчиков
Предателството на демоните не е нищо в сравнение с предателството на ангел.
Брена Йованоф
Чудесата и ангелите са част от нашия живот, така че предвиждайте ги и се настройвайте през вашия тих ум.
Бърни С. Сийгъл
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9