Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ангел" - страница 2
Мога да сравня себе си с кораб, който се промъква през бури, правейки кратки спирания в пристанищата. Веднъж аз казах на един от моите приятели "Аз просто търся ангела със счупени криле - този, който не може да отлети от тук".
Джими Пейдж
Не можем да преминем границите на нашия ангел пазител, примирен или навъсен, той ще чуе нашите въздишки.
Августин
Ако съм ангел, нарисувай ме с черни криле.
Ан Райс
Като се има предвид еклектичният и постоянно променящ се характер на моите метафизични наклонности, вероятно никога няма да почувствам сигурен какво точно е ангел.
Марта Бек
Много малко е нужно за да се насърчи красотата в една душа. Спящите ангели лесно се събуждат.
Морис Метерлинк
Поетите са проклети, но не са слепи, виждат с очите на ангелите.
Уилям Карлос Уилямс
Тъмнината, както и светлината. Или имам предвид тъмнина, друг вид светлина? Луцифер би казал така, а аз имам слабост към падналите ангели.
Джанет Уинтерсън
Дрехата на човек, както и неговата душа е единствена и неповторима, а жената е невинен ангел, а не плод за греховна утеха.
Джани Версаче
Ако хората бяха ангели, правителството не би било нужно. Ако хората бяха управлявани от ангели, не би бил нужен какъвто и да било контрол над правителството.
Джеймс Мадисън
Творчеството не е черта, която наследяваме в гените си, нито благословия, дарена от ангелите. Това е умение.
Джона Лерър
Добрият учител, който може да приеме нулевото заплащане и да помогне на децата да се развиват физически, емоционално, социално, е буквално ангел.
Ева Амури
Гледайки хората, ангелите плачат, защото не им е достъпно това, което е достъпно на нас: усещането за момента.
Карлос Сантана
Всичко е наред, момиче, ще го правим докато слънцето залезе завинаги. И си успяла да изгубиш освен изгубеното? Ние сме паднали ангели, които не така и повярваха, че нищото означава нищо.
Джак Керуак
Не съм ангел, но съм поразперила крила.
Мей Уест
Практиката ми като учен е атеистична. Това ще рече, че когато подхващам един експеримент, предполагам, че нито Бог, нито ангел или дявол няма да се намеси в хода му; и това предположение се оправдава от целия успех, който съм постигнал в професионалната си кариера. Поради което бих бил интелектуално нечестен, ако не бях атеистичен в светските си дела.
Джон Холдейн
В мен живеят звяр, ангел и луд; моите съмнения въпроси са тяхна работа; моя проблем - тяхното покоряване и победа, падение и бунт; моите усилия - тяхното себеизразяване.
Дилън Томас
Не знам, дали ангелите в присъствието на Бог свирят Бах; но съм уверен, че в своят домашен кръг те свирят Моцарт.
Карл Барт
Независимо дали сте виждали ангели да плуват около спалнята ви или просто сте намерили лъч надежда в самотен момент, изборът да повярвате, че нещо невиждано се грижи за вас, може да бъде упражнение, което променя живота ви.
Марта Бек
Кой тогава ще управлява? Отговорът трябва да бъде, човека - тъй като все още нямаме ангели във формата на хора, които са готови да поемат отговорността за нашите политически дела.
Андрю Джонсън
Тя искрено каза, че бяха четиридесет и две години и пет месеца. Възможно е това да е зарадвало ангелите на небето, но не и нейната по-голяма сестра.
Саки
Пътувах повече от всеки друг и стигнах до убеждението, че дори ангелите говореха на английски с акцент.
Марк Твен
Адът не е толкова лош, ако имаш свой личен ангел хранител.
Стефани Майър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9