Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Център" - страница 6
Някои от по-популярните житейски центрове за тийнейджъри включват приятели, неща, врагове, себе си и работа. Всеки от тях има своите добри страни, но всички те са непълни по един или друг начин и ще ви объркат, ако съсредоточите живота си върху който и да е от тях, като изключите останалите.
Шон Кови
Уличната лампа пред къщата ми свети тази вечер и аз я гледам, сякаш може да ми даде видение. Джеймс никога не е говорил и гледа уличната лампа, сякаш е дума и може би сякаш е глагол. Джеймс искаше да ме освети улично и да ме направи ярка и красива, така че всички молци и прилепи да ме обикалят, сякаш съм центърът на света и пазя тайни.
Шърман Алекси
Чък Норис може би нелошо би играл като център в Борусия.
Юрген Клоп
Детето е много по-лошо от възрастен, неговите възпиращи центрове работят само върху страха и никога върху етиката.
Юрий Нагибин
Намерете центъра си и останете там. Това ще ви позволи да живеете живота си максимално.
Барбара Ан Кипфър
В мозъка на човек няма център или зона на мисленето, а има център или зона на речта и тя действително е в лявото полукълбо.
Б. Ф. Поршнев
Творчеството стои в центъра на цялото образование.
Бруно Бетелхайм
Харесва ми да чета света през очите на писателя, вместо да виждам писател, който гледа на себе си като в центъра на тежестта на света около тях.
Валерия Луизели
Руи Лопез заемаше постоянно място в репертоара ми за начало на играта. В него се отразява класическата интерпретация на проблема на центъра.
Василий Смислов
Смисъла и достойнството на любовта като чувство се състои в това, че тя ни кара действително с цялото си същество да признаем за друг неговото безусловно централно значение, за което, когато е в сила егоизма, ние усещаме само нас самите. Любовта е важна не като една от нашите чувства, а както пренасяне на целият наш жизнен интерес от себе си в друго, както преместване на самият център на нашият личен живот.
Владимир Соловьов
Действията, които идват от вашия спокоен център, винаги са по-ефективни от тези, които произтичат от страх, вина или гняв.
Алън Коен
Всеки от нас е движещ се център, пространство на божествена тайна. И въпреки че прекарваме по-голямата част от времето си на повърхността в ежедневните детайли на обикновеното съществуване, повечето от нас изпитват глад да се свържат с това пространство вътре, да пробият до блаженство, да бъдат пометени в нещо по-голямо от нас.
Габриела Рот
Понякога е трудно винаги да си в центъра на вниманието, но когато говориш за мен, трябва да говориш и за климата.
Грета Тунберг
Не обичам да съм в центъра на вниманието.
Грета Тунберг
Мисля, че сме развенчали мита за таланта. Не изглежда, че има нещо като музикален ген или център в мозъка, който Стиви Уондър има, което никой друг няма.
Даниел Левитин
Едно от нещата, които капитализмът прави, е, че той засилва и изостря греха на гордостта, превръщайки себе си, материалния свят в центъра на вашата вселена, вместо на Божията воля.
Дейвид Брукс
Само 400 години след падането ни от центъра на Вселената, ние преживяхме падането от центъра на себе си.
Дейвид Игълман
Съзнателният ум не е в центъра на действието в мозъка; Вместо това, той е далеч в далечен ръб, чуващ, но шепнещ за активността.
Дейвид Игълман
Проблемите в развитието, като осиновяването или преживяването на значителна загуба или травма като дете, също са значителни. Децата често вярват, че те са центърът на Вселената и че ако се случи нещо лошо, например, ако майка им се разболее от рак, едно дете може да си помисли, че е виновно и да прекара остатъка от живота си изкривен с вина. Миналите успехи и неуспехи са част от този кръг, както и надеждата и чувството за стойност и лична власт или контрол.
Даниъл Г. Еймън
Най-големият център за печалба за инвестиционните банки са солидните такси, които те начисляват за поемане на предложения за акции и даване на финансови съвети, а анализаторите излагат тези печалби на риск, ако публикуват отрицателни заключения за компаниите, които плащат таксите.
Алекс Беренсън
Във всеки момент една компания стои в центъра на вниманието на средния пръстен в безкрайния цирк на фондовия пазар. Може да не е най-голямата корпорация в света или най-печелившата, но по някакъв начин едновременно отразява и ръководи по-широките действия на пазара.
Алекс Беренсън
Моят девиз е плюй на всички. Искам да живя така, както аз искам, а аз не както диктува скучната общественост. Хората боледуват и изпадат в депресия изключително по тази причина, че изгонват дълбоките си желания. Ако това е твоето желание, значи е правилно. Ти си център на Вселената.
Денис Родман
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9