Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Център" - страница 3
Всеки път, когато вземете влак, влезте в колата си, влезте в търговския център, отидете на летището - всеки път може да се случи нещо. Така работи тероризмът.
Аян Хирси Али
Южен Уелс е център на авиацията.
Брус Дикинсън
Не губете време в опити да преодолеете своите слабости и неуспехи. Просто повдигнете съзнанието си, надхвърлете и освободете мислите си от ограничения и илюзии и намерете в самия център на вашето същество цялост и пълнота! Престанете да се потапяте във вашите несъвършенства и никога не приемайте ограничения! Целете се високо и ще стигнете там. Само вашите мисли ви задържат.
Айлийн Кади
Бях като шоколад в кутия, изглеждах добре възпитан и перфектно на място, като през цялото време бях в таен център.
Деб Калети
Мисля, че младите хора трябва да търсят опита, който ще ги извади от центъра.
Джеймс Мичънър
Ако някога сте ходили на миля в девствена гора - знаете, като дълбока гора, в която дърветата са били неотсечени - енергията е напълно различна от търговския център.
Джеймс Редфийлд
Скептичен съм към всяка мисия, която има рекламодатели в центъра й.
Джеф Безос
Тук, у дома, когато американците стояха в дълги опашки, за да дават кръв след атаката срещу Световния търговски център и Пентагона, ние пропиляхме очевидната възможност да превърнем службата отново в благородна кауза и да възродим американския дух на общност.
Джо Байдън
Да се научим да създаваме е съществено, необходимо, жизненоважно и основно. Това е центърът, в който създавате живота, който наистина искате.
Джон Уитмор
Адам Смит имаше един изключително важен триумф: той постави в центъра на икономиката систематичния анализ на поведението на хората, преследващи своя личен интерес в условията на конкуренция.
Джордж Стиглър
Исус е център, хората са централни. Това е уравнение за здрава младежка служба.
Дъг Фийлдс
След като тийнейджър е идентифициран като част от "целевия пазар", той знае, че е свършил. Целта на играта е да обърка търговците и да запази собствената си автентична култура да не се появява в търговския център като предварително опакован корпоративен продукт.
Дъглас Рушкоф
Швейцария има един от най-високите доходи на глава от населението в света, най-силната валута и най-големият финансов център за чуждестранни активи. А ние сме малка държава без никакви природни ресурси. Швейцария е световната столица за търговия с откраднати стоки.
Жан Зиглер
Всичко е предсказано от математическите цикли на календарите на маите. -- Ще се промени -- всичко ще се промени. Празниците на маите гледат на датата 21 декември 2012 г. като на прераждане, началото на Света на петото слънце. Това ще бъде началото на нова ера, произтичаща от и означена от слънчевия меридиан, пресичащ галактическия екватор и Земята, която се изравнява с центъра на галактиката.
Карлос Бариос
Ценностите на исляма се изразяват от мюсюлманите ясно. 11 септември промени света и постави мюсюлманите в центъра на вниманието.
Карън Армстронг
Никога няма да забравя светлия септемврийски ден, стояща на бюрото ми в Белия дом, когато младият ми асистент каза, че самолет е ударил Световния търговски център - и след това втори - и трети, Пентагона.
Кондолиза Райс
Целта на живота се явява в центъра на човешкото достойнство и човешкото щастие.
Константин Ушински
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
Центърът на сцената е там, където съм аз.
Марта Греъм
Всички имаме в себе си център на тишина, заобиколен от тишина.
Даг Хамаршелд
Всичко крайно се прави много трудно. Средните части се отдават леси, Самият център не изисква никакви усилия. Центърът е равновесие. Там няма никаква борба.
Даниил Хармс
Музиката, която наистина ме възбужда, или бяга към Бога, или се отдалечава от Бога. И двете разпознават опората, че Бог е в центъра на прехода.
Едуард де Боно
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9