Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Център" - страница 2
Бях много трогнат да видя тази огромна тълпа, която присъстваше на церемонията в центъра на града.
Херман Майер
В центъра на религиозния живот е един особен вид радост, перспективата за щастлив край, който цъфти от непременно болезнени изпитания, обещанието за прегърнати и преодолени човешки трудности.
Хюстън Смит
Да простиш и да бъдеш простено са двете точки на святото великолепие и святата скромност; около тези два центъра се върти цялата доктрина за щедростта.
Чарлз Уилямс
Дойдох в Лондон. Беше се превърнал в център на моя свят и работих усилено, за да стигна до него. И аз се загубих.
В. С. Найпол
Казвам ви, че е по-лесно да се изгради грандиозна опера или център на града, отколкото да се изгради лична къща.
Алвар Аалто
Интуицията е самата светлина и когато тя функционира, светът се разглежда като светлина и светлинните тела от всички форми стават постепенно очевидни. Това носи със себе си способността да се свързва със светлинния център във всички форми и по този начин отново се установява съществена връзка и чувството за превъзходство и отделеност отстъпва на заден план.
Алис А. Бейли
Ако беше един инч по-висок, би бил най-добрият център полузащитник на Британия. Баща му е 6 фута и 2 инча. Аз обаче бих проверил млекаря.
Алекс Фъргюсън
Природата е безкрайна сфера, центърът на която е навсякъде.
Ралф Уолдо Емерсън
Моето мнение е, че все още, за да спечелите от гледна точка на лейбъристите, трябва да имате силен съюз с бизнеса, както и със синдикатите. Трябва да сте много в центъра на неща като реформа в публичния сектор.
Тони Блеър
Човек прави голяма суматоха около тази планета, която е само топка, носеща се в центъра на Вселената.
Кристофър Морли
Дълбоко в центъра на моето същество има безкраен кладенец на любовта.
Луиз Хей
Една от причините, поради които човек изглежда толкова трудно да промени навиците си, своята личност или начина си на живот, е, че досега почти всички усилия за промяна са били насочени към обиколката на себе си, така да се каже, по-скоро отколкото към центъра.
Максуел Малц
Калориите от протеини засягат мозъка ви, центъра ви за контрол на апетита, така че сте по-сити и доволни.
Марк Хаймън
Контролният център на живота ви е вашето отношение.
Норман Казънс
Аз съм семеен човек, въпреки че не сме имали много щастливо семейство. Никога не съм се съмнявал, че това е център на писане.
Пер Петершон
За да покажем колко голяма част от Земята е покрита от океаните, можем да обърнем внимание на факта, че едно цяло полукълбо, с център близо до Нова Зеландия, би имало само една десета от площта си като суша! А средната дълбочина на моретата е над две мили.
Пол Шумейкър
Поезията е в центъра на живота ми, също така емоционално и интелектуално говорено - просто аз съм от хората, които обичат да правят и други неща.
Андрю Моушън
Светът е обзет от много проблеми, но според мен това отвличане на центровете за възнаграждения на мозъка ни от електронни медии е потенциално едно от най-разрушителните.
Андрю Уейл
Животът не е състезание, а изстрел в целта: това, което се брои, не е спестяването на време, а способността да намериш център.
Сузана Тамаро
В центъра на всяка приказка лежи истина, която придава сила на историята.
Сюзън Уигс
Седях в офиса си, когато някой ми се обади, за да ми каже, че два леки самолета са се сблъскали със Световния търговски център. Пуснах телевизора си; не след дълго имаше това шествие от хора от всякакъв вид, които вървяха по улицата. Това, което си спомням най-много, беше мълчанието на тази тълпа; нямаше звук.
Том Улф
Исках да бъда част от ренесанса в центъра на града.
Томас Рийд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9