Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 7
- Огнените не се женят млади, - каза той. - Те чакат огънят да съответства на техния. Не видях това във вашето село. - Сестра ми открива огъня в други, - казах. - Съпругът й може да е най-тихият мъж на пазара, докато не я види. Тогава той ще изгори с пламък, за да съответства на нейния.
Е. К. Джонстън
Някои големи актриси ми казаха нещо, което ме вдъхнови. Според някои най-голямото предизвикателство за жената актриса е да е сигурна, че никой не е напълно отегчен. Други ми казаха да правя каквото искам – прави каквото и да е.
Елизабет Банкс
Въпреки това, което казах да останем такива, каквито сме, се промених. Аз, който винаги съм вярвал в това, че казвам мнението си и ми поставих задачата да разкрия истината, открих, че пазя тайни. Понякога животът е по-сложен от простите правила, които правим за него.
Елизабет Чандлър
Учителите казаха, че тяхната цел е да ни научат как да мислим. Те не искаха да се превръщаме в роботи, като съветски или японски ученици. Очевидно именно поради тази причина съветските и японските деца издържат изпити по-добре от нас. Защото не са научени да мислят.
Елиф Батуман
Недоволството се ражда от това, че не приемам факта, че желанията ми не са били изпълнени, че това, което казах, не беше разбрано, че очакванията ми бяха измамени, че проектите ми бяха съсипани или отложени, че животът не се коригира след моето възприятие.
Жак Саломе
Казах ти сбогом тази нощ, прошепнах го. Мисля, че е възможно да съм казала, че те обичам, и наистина е така. Все е още така, макар че се опитвам да не е.
Али Ланд
Никога не съм спазвал веганска или вегетарианска диета в миналото, но мисля, че бих могъл да го направя. Няма да е лесно. Работил съм с диетолози, които казаха, че веганската диета не е непременно положителна за вашето здраве, защото се нуждаете от хранителни вещества, които намирате само в месото. Вярвам в балансираната диета.
Жоел Робушон
Тази книга е за онези, които казаха, че никога няма да стигна доникъде в живота, и тези, които нито за секунда не се съмняват, че ще го направя. Без който и да е от вас, нямаше да съм тук. Благодаря ви.
Кари Хоуп Флетчър
Том повдигна вежди. - Майстор Бенедикт държи предпазител за оръдия? - Използваме го, за да осветяваме неща от далеч, - казах аз. - Знаеш ли, - каза Том, - неща, които трябва да запалиш отдалеч, вероятно изобщо не трябва да светят.
Кевин Сендс
Както казах, може да е трудно да се определи цивилизацията, но не е толкова трудно да се разпознае варварството.
Кенет Кларк
Както казах, никой не забранява да се мечтае. Но трябва да погледнете нещата реалистично.
Керстин Гир
Както вече казах, аз съм твърде умен, че да бъда щастлив.
Кристофър Хемптън
Бях много изобретателен. Живеех в собствения си свят - баща ми каза, че съм самотник. Не самотен, просто щастлив в собствената си компания. И сега е същото. Имам нужда от време сам, което е може би защо обичам да пиша. Като казах това, обичам комуникативността на телевизионните предавания. Това е приятен контраст.
Алън Тичмарш
Като цяло съм за икономическата глобализация. Като казах това, това не винаги работи и не работи веднага в интерес на всички. Има страдащи.
Амартя Сен
Двете ми сестри и аз имахме много хубава бавачка вкъщи в Мароко до 13-годишна възраст. Спомням си, че родителите ми казаха как тя се е внедрила в нашето семейство. Знаеха, че ще страда, когато се отделим от нея.
Лейла Слимани
Родителите, които изобразявам, са индийци, защото съм израснала в индийско домакинство. Като казах това, чувствам, че хора от всички култури биха се отнасяли към тези родители.
Лили Сингх
Знам, че ти казах, че трябва да се стремим към супергероизъм, но може би си прав. Може би първо трябва да се стремим към нормалността. Жалко е, че нормалността е нещо невъзможно.
Лия Томас
Потискащи копелета, мислят, че притежават мястото. Казах им, че кармата ще им нарита задниците...
Лори Халсе Андерсен
Французите току-що казаха, че е дяволски досадник. Или биха имали щастието да говорят английски. Вместо да са французи, те бяха принудени да го кажат на собствения си език.
Лорън Уилиг
Казах й за сънищата, тя ми каза за каша от елда!
М. И. Демиденко
Те си казаха много неща онази вечер, но нищо, което включва думи.
Майкъл Грант
Когато бях малко момче в Канзас отидохме с приятеля ми за риба. Тогава му казах, че искам да стана истински бейзболист от Главната лига, съвършен професионалист като Хонус Уогнър. Приятелят ми каза, че би искал да стане президент на Съединените Щати. Никой от нас не така и изпълни желанието си.
Дуайт Айзенхауер
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9