Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 6
Мама веднъж каза, че не познаваш любовта до тридесет години, защото не можеш да видиш светлина без тъмнина. Казах му, че при липса на дълбока тъмнина, най-слабата светлина става тъмна. Ето защо всеки има проблеми.
Бен Брукс
Направих го. Казах, че ще го направя и го направих.
Бен Монтгомъри
Бях сам в пустинята, лешоядите летяха над мен и всички залози бяха срещу мен. Казаха, че съм мъртъв.
Бенедикт Уелс
Никога през живота си не съм лъгал толкова много, колкото когато ти казах, че случилото се между нас е почти забравено.
Бет Кери
Катрин е адвокат, както казах, и не лъже; истината обаче, след като премине през устните й, може да бъде неузнаваема.
Брайън Хейг
- Вижте - чете! И всички ме погледнаха. И аз казах: - И само на шест години.
Виктор Драгунски
Учих опера и когато напуснах консерваторията, си казах, че никога повече няма да пея публично.
Гарт Грийнуел
За да отидете в армията, трябва да пораснете, така ми казаха. И имаше много неща, за които първо трябваше да пораснеш, сякаш, докато не пораснеш, не можеш и да умреш.
Греъм Суифт
Питали са ме: с какво се занимавате? Спасявате Русия? Аз им казах: не, аз така живея. В това няма геройство. Просто счита, че така трябва и че така аз мога. И го правя.
Григорий Явлински
Хората са много повече, от магьосниците, и те се страхуват от нас, каза мама - а няма нищо по-силно от страха на света. Аз тогава не им казах, че също се страхувам от магията, особено от мамината.
Дебора Харкнес
Във всеки случай те бяха странни момчета, тези бохеми. Те се излежаваха наоколо, без да правят нищо и ви казаха, че работят; те бяха ужасно нещастни и въпреки това щяха да ви кажат, че бяха напълно щастливи. Те имаха повече неприятности от другите, но като че ли ги понасяха по-добре, сякаш се хранят от страдание.
Дежьо Костолани
Казах си, че просто трябва да се адаптирам. Това е животът, постоянно трябва да се адаптираш към нещо.
Дейвид Уонг
Надеждата беше, че хора като мен най-накрая трябва да намерят мястото си в колежа или в реалния свят. Хората, които разбраха това, ви казаха, че гимназията не е действителният свят, че е по-скоро като временна алтернативна реалност, в която сте били принудени да вярвате в продължение на четири години. Видеоигра, която играхте, където никога не бихте могли да стигнете до следващото ниво, колкото и да се опитвате.
Деб Калети
Това може би показва, че условното самочувствие, както казах от много години, е коварна, истинска болест, до такава степен, че дори будистите небрежно го промъкват и понякога насърчават своите клиенти да го постигнат.
Албърт Елис
- Просто мислех логично за това, казах аз. - Най-добрият сценарий беше, че ще имам страхотен опит за обучение с вас. Най-лошият сценарий беше, че ще загубя малко пари, което би навредило, но животът ще продължи, разбирате ли?
Алекс Банаян
Както казах, срещата със смъртта има начин да съобразите приоритетите си.
Джеймз Добсън
- Елате, - казаха те. - Ела, да се бием. Елате и опитайте какво е истинска война.
Джийн Калогридис
Както вече казах, при нас на Кей Пакс, слава Богу, няма религия.
Джин Брюър
Започнах да изучавам успешни хора, много успешни хора и първото нещо, което ми казаха, че първо трябва да повярвате тук, преди да го видите тук.
Джон Асараф
Законите срещу лукса никога не работят, - казах аз. - Хората, които приемат такива закони, са единствените, които могат да си позволят да ги нарушават.
Джон Мадокс Робъртс
- Какво казах? Какво не е наред? Ако мъж зададе този въпрос, уверете се, че знае отговора.
Джуди Астли
Винаги ми казаха, че не съм достатъчно красива.
Джули Андрюс
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9