Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 5
Започнахме Фокс, когато всички казаха, че не може да се направи.
Рупърт Мърдок
Необходимо е цяло състояние, за да облечеш това дете! Той разваля дрехите по-бързо, отколкото аз ги купувам. Той щеше да има броня от неръждаема стомана! Казах, че е чудесна идея: бронята е много по-добра от тъмносиният костюм, който изобщо не ми харесва, защото се чувствам като клоун в него.
Рьоне Госини
Като се замисля назад, неудобно е да си спомням тези думи. Изобщо не ми прилича да участвам в такива самопоздравителни хиперболи, но това се случи. Казах го, защото бях отчаян. В този конкретен момент имах нужда да се чуя да го казвам. Защото, за да продължа напред, трябваше да повярвам, че тази лудост има някакъв смисъл извън мен. И Джейсън също. Изглежда толкова малко нещо. Но като изрекохме тези думи на глас, успяхме да отместим фокуса от умората и да прегърнем една идея, която започна да пуска корени онази сутрин по време на моята медитация преди плуване.
Рич Рол
- Не, - казах просто.- Не мразя никого. Искам само да бъда оставена в мир, за да разбера мистериите на Вселената по свой начин.
С. Дж. Парис
Трифон не обичаше земята, той я уважаваше. Защото много от близките му живееха там, под него, на място, където умът спираше. Но какви странни създания бяха хората, които тичаха по земята и се скитаха, за да печелят пари от нея. И какви гадни същества бяха тези хора, които казаха, че нямат време да спрат и да се взират в морето за минута.
Саит Фаик Абасъянък
Например, казаха ни, че онези от нас, които пият умерено количество алкохол, обикновено са в по-добро здраве. Това е корелация. Означава ли това, че пиенето на умерено количество ще подобри здравето на човек - причинно-следствена връзка? Може би не. Възможно е доброто здраве да кара хората да пият умерено количество. Социолозите наричат това обратна причинно-следствена връзка. Или може да има независим фактор, който причинява както умереното пиене, така и доброто здраве. Може би прекарването на много време с приятели води както до умерена консумация на алкохол, така и до добро здраве. Социалните учени наричат това отклонение на пропуснатата променлива.
Сет Стивънс-Давидовиц
Нараства тенденцията за рак и, както казах, един от основните фактори, допринасящи за цялостното стареене на населението - ние не умираме от други неща, така че умираме от рак.
Сидхарт Мукхърджи
...сърцето му спря да бие отдавна. Само един човек можеше да го накара отново да победи: неговата единствена истинска любов. Казаха, че целувката му е била фатална за всички освен нея - единствената му слабост.
Стефани Гарбър
Ти си силна и независима, казах си, докато отключвах вратата. Способна и умна. Няма нужда от мъже.
Сюзан Денърд
Не винаги можеше да се довериш на историческите книги. Те казаха разредена истина, истина от комитет.
Упи Голдбърг
Гневът, казаха стоиците, е кратка лудост.
Филип Сидни
Това, което ме притеснява, казах ви през първите седмици след срещата ни, е, че никога не знам кога смятате, че съм интересен.
Форест Гандър
Спомням си, че когато започнах тази работа, през 1980 г., казаха, че ситуацията е криза и нещата не вървят, реално всяка година има нова.
Франко Ди Маре
След като осъзнаете, че намаляващата икономика не работи, ще видите прекомерното намаляване на данъците за това, което е - просто преразпределение на доходите нагоре, а не начин да направите всички нас по-богати, както ни казаха.
Хаджун Джанг
Не знам как можех да бъда по-изричен. Дадох им пътна карта и фенерче, но те не отидоха там, където им казах да отидат, не погледнаха там, където им казах да потърсят, не казаха на хората, на които им казах да се обадят.
Хари Маркополос
Учителите трябва да бъдат насърчавани - почти казах "освободени", за да продължат с образование, което се стреми към дълбочина на разбиране.
Хауърд Гарднър
Току-що бях при моя психиатър и казах: Току-що получих страхотни новини: достигнахме границата от 4 милиона. И ме е яд. Трябва да са 20 милиона.
Хауърд Стърн
Кай се намръщи, но кима, приемайки това, което казах. Той никога не е настоятелен или любопитен. Той е най-добрият слушател.
Хелън Хоан
Мислите, че това, което ви казах, е анекдот. Но всъщност не е така. Това е целият ми живот. Това е единствената история, която имам.
Чарлз Бакстър
Това беше неговият лек за лошото настроение. Когато налеете първата си чаша кафе за деня, ако се чувствате гадно, сложете малко сладолед в него. Празнично е. След това трябва да се тръгнеш като всички останали, както казах, но носиш сладоледа със себе си. Забравете изкуството. Доверете се на сладоледа.
Чарлз Бакстър
Знам какво казаха, дори и да не ми го кажат в очите. Хората обичат да говорят. Те обичат да те клеветят, ако имаш нещо.
Чарлз Портис
Братята му можеха да го дразнят за ръста му или за броя на белезите, които събираше по тялото си. Можеше да приеме шегата, когато казаха, че ще умре, без никога да спечели честен мач по борба. Но темата за Бетин все още беше твърде умна. Представяше си, че винаги е с нея. Сега, когато затвори очи, му беше трудно да си представи нещо друго.
Шанън Хейл
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9