Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 4
Ако държавна политическа организация е основана отчасти на държавна религия с догма, основана на един или няколко "официални" пророци, тогава шаманизмът, където всеки шаман е своя собствен пророк, е опасен за държавата. [...] Шаманизмът, както казах, не е религия. Духовното преживяване обикновено се превръща в религия, след като политиката влезе в него.
Майкъл Харнър
Казах, че съм чувал, че любопитството може да бъде вредно, особено за котките.
Майкъл Шейбон
Туитър почина, когато компанията ми забрани достъпа до платформата си. Знам, че звучи егоистично. Но помнете какво казах току-що. За всичко съм прав.
Майло Янопулос
Казах, че ме целуна. Наистина ме целуна. Това ме разтърси до душата ми. Беше брутално. Беше брилянтно. Беше ужасно. Мислех, че ще умра.
Маргарет Уей
Казаха, че съм най-красивата от жените. Моята красота беше красота, която вдъхваше колкото страх, толкова и желание.
Марек Алтер
Миналите лидери избраха дерегулирана глобализация. Те казаха, че ще бъде щастливо; оказа се жестоко.
Марин Льо Пен
Пийте повече водка и купете добра шапка, казаха му. Дори американец би могъл да преживее руска зима с едно от последните и достатъчно от първото.
Марк Хеншоу
Той огледа работната стая, очите му паднаха върху моя интегратор. - Какъв звяр е това? - каза той. - Невъзпитан вид - казах аз. Той протегна ръка към главата му. - Хапе ли? - Не знам, но след малко може да разберем.
Матю Хюз
- Целуни ме, - казах аз. - Преди да кажеш нещо друго, просто ме целуни и ме прегърни и ми кажи, че си е струвало, независимо какво ще се случи.
Мери Пиърсън
Роуз беше чувствителен чирак, който знаеше - някои казаха, че е твърде наясно - за Дарк.
Анджи Сейдж
Казах да внимавате; Подобно на просяците пред портите на храмовете, под стените на религиите са скрити джебчии с маската на свещеници и зилоти; религиите, като пазарите около поклоненията, имат религиозни търговци наоколо; защото религиите са претъпкани; и защото търговията се нуждае от тълпата.
Митхат Джемал Кунтай
Когато бях малък, дори не знаех, че съм дете със специални нужди. Как разбрах? Като други хора ми казаха, че съм различен от всички останали и че това е проблем.
Наоки Хигашида
Казаха ни, че Хенри Форд никога не е уволнявал служители, а ги е размествал, докато не е намерил подходящата за тях ниша.
Пег Доусън
Някои критици казаха: "Хей, защо пишеш исторически романи?" Казвам, че не са исторически, те са съвременни, защото хората, които се разхождат, преживели това, дори малко, те го носят в себе си. Съвременното не е само това, което можете да видите сега.
Пер Петершон
Кориторите в апартаментите в Будапеща обикновено са жалко безформени. Сякаш унгарските архитекти казаха, че няма значение как влизате или какво намирате, когато правите.
Петер Надаш
Ще пиша на съпругите на трима мъже и майките на четирима. Казаха ни да не даваме описания, сякаш е възможно, но някой се опита. Работата ми тази вечер е да ги цензурирам и покрих думите на деца, които едва могат да четат и пишат, и деца, които може да станат поети, така че майките им продължават да мислят, че войната е за слава и добри битки.
Пип Уилямс
През 1999 година казах, че след около десетилетие ще видим технологии като самоуправляващи се автомобили и мобилни телефони, които могат да отговорят на вашите въпроси и хората критикуваха тези прогнози като нереалистични.
Рей Кързуайл
Но, разбира се, казах всичко това в главата си, така че никой друг не го чу освен мен.
Рейчъл Рене Ръсел
Някой ме попита кои три неща бих спасил, ако къщата ми се запали. Казах, котката ми, моят саламандър и един от близнаците.
Рики Джървейс
Ако автомобилните заводи в Детройт просто седнаха около масата и казаха: "Какво трябва да направим, за да заработи това нещо?" Вместо "Искам това и искам онова", те може да успеят.
Рич Девос
- Имаме ли нещо за пиене? - Сега ще донеса вода... - Казах да пия, не да се мия!
Робърт Асприн
Проклинам света не за това, че той е откраднал моето съкровище. Проклинам го за това, че ми казаха, че съкровището е при мен, след като ми казаха, че аз съм станал друг човек.
Робърт Джаксън Бенет
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9