Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 3
Няма нищо, което да ми се стори толкова досадно като фразата "Нали ти казах".
Айлет Уолдман
Склонен съм да подхождам към интервюта със същото чувство за предпазливост и сдържаност, както и към писането си. Тоест на практика няма. Когато ме попитаха какво направих от блогове като моя, блогове, написани от родители за техните деца, казах: "Блог като този е нарцисизъм в най-неприличния си разцвет".
Айлет Уолдман
Един редактор ме помоли да помисля да напиша нещо за американски изобретател. Попитах го дали знае кой е изобретил компютъра. Той каза, че не го е направил. В такъв случай, казах му, трябва да напиша книга за Джон Винсент Атанасов.
Джейн Смайли
Отците-основатели не вярваха, че основната цел на оръжията им е да ловуват патици, а да поддържат правителството в съответствие в рамките на Конституцията. Отците основатели казаха, че въоръжените граждани са опора срещу тиранин в Белия дом.
Джон Колман
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
Като дете ми казаха да говоря колкото е възможно повече.
Кристина Ричи
Когато пристигнах в IBM, навсякъде имаше табели "Екип". Попитах: "Как се плаща на хората?" Казаха ми: "Ние плащаме на хората въз основа на индивидуалното представяне".
Луис В. Герстнер
Отворих устата си и почти казах нещо. Почти. Остатъкът от живота ми би могъл да се развие различно, ако бях... Но не казах нищо."
Халед Хосейни
Каквито и жертви да ми струва, аз по-скоро ще предпочета тях, отколкото да навредя на твоята кариера. ... От времето на разделянето на съда и във връзка с растящата активност на младите хора, моите доходи се съкратиха пропорционално на увеличението на разходите ми. Но, както вече казах, това съображение не бива да представлява пречка.
Хайнрих Маркс
Тази година ще отпразнуваме 200-годишнината от деня на битката при Бородино и как да не си спомним Лермонтов и неговите герои-чудо? Помним тези думи от детството, от училище, помним тези войници, които преди битката за Москва се кълняха във вярност на отечеството и мечтаеха да умрат за него. Помниш ли какво казаха? И ние ще помним Есенин, всички ще помним нашето величие. Така че нека запомним тези думи:"Да умрем близо до Москва,Как загинаха нашите братя!И обещахме да умремИ клетвата за вярност беше спазена".
Владимир Путин
Неслучайно споменах нашите американски приятели, тъй като те винаги пряко или задкулисно влияят на нашите отношения със съседите. Понякога дори не знаете с кого е по-добре да говорите: с правителствата на някои държави или директно с техните американски покровители и спонсори. В случая със Споразумението за асоцииране между Украйна и ЕС изобщо нямаше диалог, аз вече говорих за това. Казаха ни, че това не е ваша работа. Казано просто, по народен начин, те просто ги изпратиха.
Владимир Путин
Тогава мога да ви задам друг въпрос: защо допринесохте за държавния преврат в Украйна? Е, защо го направихте? Вие директно, публично признахте, че сте похарчили милиарди долари за това. Публично вашите служители казаха това. Защо да подкрепяте държавния преврат, въоръжената борба на територията на други държави? Защо поставихте ракетни системи по границите ни?
Владимир Путин
Ако прокараме такъв пещерен национализъм, хвърляме кал по представители на други етнически групи, ще съсипем страната, което не интересува руския народ. И искам Русия да бъде запазена, включително и в интерес на руския народ. В този смисъл казах, че аз съм най-правилният и най-истинският националист, и най-ефективният.
Владимир Путин
Лекарите ми казаха, че никога повече няма да ходя. Майка ми каза, че ще ходя. Повярвах на майка ми.
Уилма Рудолф
Аз гръмко казах "не" на наркотиците и алкохола! Но те много не ме слушат.
Роби Уилямс
Казах, че ако Англия е същата като Лондон, то е напълно неразбираемо за мен, че в нея може да има нещо интересно.
Анита Лус
Тогава казах в едно интервю, че Божията работа не е да прави болните хора здрави. Това е работата на лекарите. Божията работа е да прави болните хора смели.
Харолд Кушнер
Направете невъзможното, защото почти всички ми казаха, че идеите ми са просто фантазии.
Хауърд Хюз
През 18 век, ако жените искаха да пътуват и се обличаха като мъже, хората нямаше да поглеждат два пъти. Дрехите ти казаха всичко. Също така имаше господари и слуги, които разменяха дрехи. Можеш да бъдеш каквото и да било, дрехите ти разказваха всичко!
Вивиан Уестууд
Животът е ужасно скъпо нещо. Защо не ми го казаха в училище?
Дъглас Копланд
Казах си, че братолюбието не трябва да се състои само в чувства, но да се проявява в делата.
Тереза от Лизио
Някой, който казва "Казах ти!”, никога не е бил и никога няма да бъде герой.
Урсула Ле Гуин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9