Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Казах" - страница 2
Съвременното произведение на изкуството, както казах, е символ.
Хърбърт Рийд
- Мислех, че светът е разбит на племена, - казах аз. - Черно и бяло. От индианец и бяло. Но знам, че това не е вярно. Светът е разделен само на две племена: хората, които са задници, и хората, които не са.
Шърман Алекси
Имаш странно усещане, когато ще напуснеш място, казах му, сякаш не само ще липсваш на хората, които обичаш, но ще ти липсва и човекът, който си сега по това време и това място, защото никога повече няма да бъдеш такъв.
Азар Нафизи
- Вселената няма тайни - казах цинично, - само лъжи и мошеници.
Джордж Ефинджър
Казах ти, че е мръсно. Когато се впуснете в най-високото ниво на международните дела, почти винаги е мръсно.
Джордж Ефинджър
Седнах до нея. Хвана я за ръка. Това може да работи, казах. Всичко, което трябва да направим, е да опитаме.
Юнот Диаз
Хуманизмът е единственият - бих стигнал дотам, че казах крайната съпротива, която имаме срещу нечовешките практики и несправедливости, които обезобразяват човешката история.
Едуард Саид
Да, знам, че изглеждам като осран идиот. Но аз имам един крак по-къс от другия, и на мен неотдавна ми казаха, че ако аз ги подравня ме чакат големи проблеми в живота.
Иги Поп
Както казах, започнах да губя увереност в инстинктите си, което е трудно и много лошо за инстинктивен човек.
Ким Новак
Четирите най-прекрасни думи в ежедневната ни реч: "Аз нали ти казах?!”.
Гор Видал
Казах и искам да повторя още веднъж, перифразирайки великия Ломоносов, когато каза, че богатството на Русия ще расте в Сибир. Сега богатството на Русия трябва да расте в Арктика.
Владимир Путин
Единственото предсказание, което никога не се сбъдва, е: Ще ми благодариш, че ти казах това.
Джудит Мартин
- Кажете ни, моля, какво лечение при спешни случаи се провежда от ухото?... Срещнах погледа му и не мигнах. - Думи на утеха, - казах на баща си.
Абрахам Вергезе
Всичко, което направих, беше да поискам права. Не съм нападала никого. Не съм тормозил никого. Не се противопоставих нито на системата, нито на държавата, нито на властта. Всичко, което казах, е: "Защо не мога да шофирам?"
Манал Ал-Шариф
Това, което се случи след публикуването на нашия документ, беше, че през следващите 40 години хората казаха, добре, сега знаем отговора на въпроса за капиталовата структура при идеални условия.
Мъртън Милър
Терапевтите ви казаха, че трябва да намерите щастие в себе си, преди да го получите от друг човек.
Нед Визини
Обичам футбола и това е спортът, който наистина бих искал да играя. Тук казах по националната телевизия, че наистина бих искал да играя за някой от нашите футболни клубове, когато завърша кариерата си в тениса.
Новак Джокович
- Знаеш ли, колоезденето не е само въпрос на баланс, - казах аз. - това е въпрос на вяра. Можете да останете изправени само като се движите напред. Трябва да гледаш към целта, а не към земята. Ще нарека това Философията на живота на велосипедиста.
Сюзън Вриланд
Когато пораснах, родителите ми ми казаха: "Завърши вечерята си. Хората в Китай и Индия гладуват." Казвам на дъщерите си: "Завършете домашното си. Хората в Индия и Китай гладуват за вашата работа."
Томас Фрийдман
Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога.
Томас Фрийдман
Под "плосък" нямах предвид, че светът става равен. Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога. Ето защо индианец от Бангалор може да се грижи за офисната работа на американски лекари или да чете рентгеновите снимки на германските болници.
Томас Фрийдман
На нашите палестински съседи ви уверявам, че имаме истинско намерение да уважаваме правото ви да живеете независимо и по достойнство. Вече казах, че Израел няма желание да продължи да ви управлява и да контролира съдбата ви.
Ариел Шарон
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9