Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Президент" - страница 4
Мисля, че президентът Барак Обама беше изключително успешен президент и че този период ще запише това с куп удивителни знаци. Но очевидно не всеки мисли така.
Кас Сънстейн
Живеем в период, в който политическите разногласия рутинно се предават на съдилищата. Всеки път, когато смятате, че президентът греши, може да извикате, че е нарушил Конституцията - и да поискате от федералните съдии да се произнесат съответно.
Кас Сънстейн
Историята не се прави само от крале и парламенти, президенти, войни и генерали. Това е историята на хората, на тяхната любов, чест, вяра, надежда и страдания; на раждане и смърт, на глад, жажда и студ, на самота и скръб.
Луис Л'Амур
Президентът Елцин направи много, за да разруши комунистическата система и да тласне Русия към цивилизованите страни. Посоката на руската политика във всички области ще остане същата през следващите три месеца, докато изпълнявам длъжността президент. В бъдеще много ще зависи от това кой ще бъде избран за президент; въпреки това вярвам, че ще бъде прогресивен човек.
Владимир Путин
Бих препоръчал на двамата президенти, че ще вечерят по-добре, ако вечерят без вратовръзки. Вратовръзките вече са в цената, часът е неравен, добре, разбирате ли ме, иначе вратовръзката на Юшченко ще погълне.
Владимир Путин
Интересни сте момчета. Не сте забелязали, че вашите конгресмени, сенатори изглеждат толкова добре, хубаво, имат костюми, ризи. Изглежда, че са умни хора. Поставят ни наравно със Северна Корея и Иран, а в същото време настояват президента да ни убеди да решим заедно с вас проблемите на Северна Корея и иранската ядрена програма.
Владимир Путин
Смятам, че това, което Саакашвили прави, е плюене в лицето на грузинския народ и плюене в лицето на украинския народ. Как го търпите досега? Той е същият човек, който беше президент на независима грузинска държава. И сега се втурва по площадите и крещи на целия свят: Аз съм украинец! Е, какво, в Украйна няма истински украинци? И Украйна търпи всичко това, разбирате ли? Толкова е тъжно да видя това. Сърцето ми кърви.
Владимир Путин
В Америка президент може да стане всеки - аз станах.
Джералд Форд
Като президент Рейгън работеше много добре с демократите, за да постигне големи успехи. Истина е, че той намали размера на правителството, оряза федералните данъци и елиминира много регулиращи разпоредби, но той също така вдигна някои данъци, когато това се наложи.
Арнолд Шварценегер
Тридесет години назад се е считало, че частният живот на президента е неприкосновен в два случая - когато става въпрос за молитва и за риболов. Втората част от този принцип сега, уви е изгубена.
Хърбърт Хувър
Мисля, че президентът трябва да върне всички, които са в американска униформа, защото вървим към война.
Бари Голдуотър
Президентът, който има толкова много причини да се оплаква в други части на света, очевидно не е виждал нищо лошо в признаването на комунистически режим, който е убил повече хора в кратката си история на контрол над гъмжащите от милиони хора в тази велика страна, отколкото всяка друга колекция от диктатори или тирани в историята на света.
Бари Голдуотър
Казвам, че когато избирате президент, искате човек да управлява законния бизнес на вашето правителство. Правителството, което е достатъчно голямо, за да ви даде всичко, което искате, е достатъчно голямо, за да ви го отнеме.
Бари Голдуотър
Президентът - това не е принц и не е римски папа. Той не е длъжен да търси път към човешките души.
Джордж Уокър Буш
Моята майка ме насилваше да ям броколи. Аз ги ненавиждам. Аз съм президент на Съединените Щати. Аз повече никога няма да ям броколи.
Джордж Х. У. Буш
Ние оценяваме усилията на САЩ, на президента, на държавния секретар и сме готови да намерим всякаква форма на разговори, но трябва да преодолеем различията между Сирия и Израел, за да постигнем мир.
Ицхак Рабин
Хората, които са ни нужни на нас в Белият дом, никога няма да станат американски президенти.
Кевин Костнър
Моите противници твърдят, че продължавам да водя войната с едничката цел да бъде забранено робството. Но докато аз съм президент, войната ще продължава с едничката цел да се възстанови Съюзът.
Ейбрахам Линкълн
Доналд Тръмп вярваше, че има много повече власт, власт и контрол, отколкото всъщност имаше, и вярваше, че талантът му да манипулира хората и да ги огъва и доминира е много по-голям, отколкото беше. Продължавайки тази линия на разсъждения още малко: висшите служители вярваха, че президентът има проблем с реалността и реалността сега го завладяваше.
Майкъл Улф
Калвин Кулидж беше един от най-добрите президенти. Защо? Защото той не направи абсолютно нищо.
Майло Янопулос
Тръмп е културен кандидат за президент, а не икономически. Той явно обича Америка и иска Америка да остане Америка. Америка няма да бъде Америка, ако има отворени граници и масова мюсюлманска имиграция.
Майло Янопулос
Това е истински шпионски трилър, който се случва в реално време. Надявам се, че Заговорът за хакване на Америка ще информира американския електорат за това как Русия проведе пълномащабна политическа и кибер война срещу Америка, започвайки с Уотъргейт 2.0, за да избере Доналд Тръмп за президент на Съединените щати.
Малкълм Нанс
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9