Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Президент" - страница 3
Президентът на Съединените щати трябва винаги да е наясно с факта, че най-добре служи на своята партия този, който най-добре служи на страната си.
Ръдърфорд Хейс
Обстоятелството, че си омъжена за президента, все още не означава, че ти имаш право на мнение.
Нанси Рейгън
Кулидж е първият президент, разбрал какво иска американският народ: да бъде оставен на мира.
Уил Роджърс
Половината американци никога не са чели вестник. Половината не са участвали в изборите за президент. Остава само да се надяваме, че това е една и съща половина.
Гор Видал
Много просто, ние субсидираме високофруктозен царевичен сироп в тази страна, но не и моркови. Докато главният хирург вдига тревога за епидемията от затлъстяване, президентът подписва сметки за ферми, предназначени да поддържат реката от евтина царевица, гарантирайки, че най-евтините калории в супермаркета ще продължат да бъдат най-нездравословните.
Майкъл Полан
Как можете да се кандидатирате за президент, ако не знаете длъжностната характеристика?
Мохамед ел Барадей
Съвестта ми не ми позволява да се кандидатирам за президент или за друга официална позиция, освен ако не е в демократична рамка.
Мохамед ел Барадей
Както знаете, имам изключително уважение към президента Обама като личност.
Мохамед ел Барадей
През 1972 подписах профсъюзна карта за SEIU. И през последните 38 години, 14 като президент, това беше моят живот. Виждал съм най-чудодейните, грандиозни неща. Но има време за учене, време за водене и време за напускане.
Анди Стърн
За мен да бъда гангстер беше по-добре, отколкото да съм президент на Съединените щати.
Рей Лиота
Според нашата Конституция военните ръководители нямат друг избор, освен да подкрепят решението на президента, след като му дадат най-добрия си съвет.
Робърт Кейган
Ако президентът оценява доверието, оказано му от хората, тогава той няма право да го предаде, като се откаже от президентската лента, за да спаси собствения си живот.
Салвадор Алиенде
Изключително е колко безопасно е летенето. Вече статистически е по-вероятно да бъдете избран за президент на Съединените щати през целия си живот, отколкото да умрете в самолетна катастрофа. Какво невероятно постижение като общество! Но това, върху което се фокусираме, са катастрофалните провали, които са изключително редки, но се случват от време на време.
Стивън Джонсън
С две граждански войни, присъствие на Ал Кайда и 40% безработица, какво още чака президентът Салех? Сега трябва да напусне поста си.
Тауакул Карман
Никога не съм се съмнявал, тъй като бях достатъчно възрастен, за да мисля интелигентно, че някой ден ще бъда президент.
Уилям Маккинли
На 73 години съм. Виждал съм всичко. Срещал съм крале, кралици, президенти, обиколил съм света. Имам едно нещо, което бих искал да направя: да се опитам да постигна мир.
Ариел Шарон
Не мога да си представя да се грижа повече за президента си, отколкото за собствения си партньор.
Хелън Фишер
Казвам това като президент на страната, която е претърпял повече смъртни случаи, повече кръв и повече жертви в тази война.
Хуан Мануел Сантос
Разбира се, президентите винаги се обвиняват или възнаграждават за състоянието на икономиката.
Джеймс Суровецки
По-голямата част от кашата, която се нарича история, възниква, защото крале и президенти не могат да бъдат доволни от хубаво пиле и добър хляб.
Дженифър Донъли
Хората все още стрелят по президенти? Мислех, че има по-стимулиращи цели.
Дон ДеЛило
Разбира се, аз съм първата демократично избрана жена президент в Африка и това повдига много очаквания. Тъй като представлявам стремежите на жените в цяла Африка, трябва да успея за тях. Трябва да държа отворена вратата за участието на жените в политиката на най-високо ниво. Това е едновременно смиряващо и вълнуващо.
Елен Джонсън Сърлиф
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9