Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Президент"
Госпожо, аз може да съм Президент на Съединените щати, но моят личен живот не му влиза в работа на абсолютно никого.
Честър Артър
Нека никога да не забравяме, че правителството е себе си и не е извънземна власт над нас. Крайните управници на нашата демокрация не са президент и сенатори и конгресмени и правителствени служители, а избирателите на тази страна.
Франклин Делано Рузвелт
Ако президентът не може да направи това със своята жена, той го прави със своята страна.
Мел Брукс
Когато бях малко момче, ми казаха, че всеки може да стане Президент. Сега вече го вярвам.
Кларънс Дароу
В Америка нямам какво повече да правя. Няма да се върна там, дори Исус Христос да стане президент.
Чарли Чаплин
Най-използваната фраза в моята администрация, ако бях президент, би била "Какво, по дяволите, искаш да кажеш, че сме останали без ракети?"
Глен Бек
Има повече егоизъм и по-малко принципи сред членовете на Конгреса, отколкото имах представа, преди да стана президент на САЩ.
Джеймс Полк
Когато президентът го прави, това означава, че е законно.
Ричард Никсън
Когато ставаш президент, трябва да помниш, че всичко това, почести, двадесет и един топовни салюти – всички тези неща не са за тебе. Те са за президентството.
Хари С. Труман
В детството ми исках да стана космонавт, но за това трябваше много да се учи, затова аз станах президент.
Джордж Уокър Буш
Американският президент трябва да бъде не героичен, а лекуващ; не лек за всичко, но нормален; не революционен, а възстановяващ.
Уорън Хардинг
Най-добрите години от живота ви са тези, в които решавате, че проблемите ви са ваши. За тях не обвиняваш нито в майка си, нито в екологията, нито в президента. Осъзнаваш, че сам контролираш съдбата си.
Албърт Елис
Президентът е последният човек в света, който знае какво наистина искат и мислят хората.
Джеймс Гарфийлд
Всеки човек, който иска да стане президент, е или егоманиак, или луд.
Дуайт Айзенхауер
Подобно на своите предшественици, днешните президенти просто вдигат ръце.
Стивън Амброуз
Можете да нарушите закона. Банките могат да нарушат закона и да бъдат подкрепени при това. Президентът на Съединените щати обаче не може да наруши закона.
Юлисис Грант
Моят баща не беше неудачник. Все пак той беше баща на президент на Съединените щати.
Хари С. Труман
Повечето проблеми, с които един президент се среща лице в лице, имат своите корени в миналото.
Хари С. Труман
Задължение на Президента е да предлага и привилегия на Конгреса да се разпорежда.
Франклин Делано Рузвелт
Президентът всъщност е един превъзнасян човек на публичните връзки, който прекарва времето си ласкаейки, целувайки и сритвайки хората, за да ги накара да направят това, което във всеки случай смятат да направят.
Хари С. Труман
Американският президент трябва да разбере, че Америка не е целият свят.
Ричард Гиър
Никой човек не може да заема президентския пост, без да осъзнава, че е президент на целия народ.
Франклин Делано Рузвелт
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9