Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Публика" - страница 9
Ако публиката иска да помогне на футбола, нека да не слиза на неговото ниско ниво, а да се опита да направи нещо полезно за себе си и за България.
Йордан Лечков
Не мога да се прехласвам от благодарности към публиката. Артистите много обичат в интервютата да ръсят фрази като "Моят бог е моята публика" или "За мен публиката е всичко". Как могат да са всичко четиристотин души в салона, дето и лицата им не различаваш? Какъв е тоя бог, дето толкоз лесно му се кланяш? Я по-полека.
Стоянка Мутафова
Ако не се упражнявам само един ден, го забелязвам само аз. Ако не се упражнявам два дни, го забелязва вече публиката.
Николо Паганини
Удрял съм такива греди. Отеква ми тъпата импровизация в ушите 5 минути като камбаните на,,Св. Александър Невски". Но тръгнеш ли да замазваш, става по-лошо. Ако направиш гаф, бъди откровен с публиката.
Димитър Рачков
Ние, журналистите казваме на публиката, къде е скочила котката. След това публиката вече сама се занимава с котката.
Артър Хейс Сулцбергер
Публичното изкуство е това изкуство, което публиката не може да избегне.
Джордж Уайли
Мисля за публиката. Ще ми се да вярвам, че ще удържа на принципа си да участвам само в неща, които сам бих отишъл да гледам.
Руси Чанев
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
9
(Текуща)