Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Публика" - страница 3
Гордея се с това, което имам и имам нужда от публика.
Фара Фосет
Ние сме в този развлекателен бизнес всъщност, за да дадем на публиката това, което искат.
Айс Кюб
По време на кариерата си се наслаждавах на възобновяване и контекстуализиране на класически герои, които са свързани със съвременната публика.
Дейвид С. Гойър
Ако актьор е скучен, тогава те са скучни за публика. Определено не искам никога да съм такава.
Ева Амури
Публиката е чула стереотипните любовни песни милион пъти и са чували стереотипните песни за живота или смъртта милиони пъти. Добре е да ги смесим малко.
Ед Шийрън
Аз се храня с енергията на публиката.
Лари Дейвид
Голяма част от времето ми за изследване е прекарвано в блянове - да разказвам на въображаема възхитена публика от лаици как да разбере някаква трудна научна идея.
Ленард Съскинд
Няма друго средство да отмъстите на публиката, освен да я заставите да ви ръкопляска.
Карло Голдони
Всяка вечер аз съм нервна. Никога не знаете как ще реагира публиката.
Вивиан Лий
Антиглобалистите могат да правят всичко и навсякъде, такава публика.
Владимир Путин
Когато се опитах да се насоча към комедията, не се справих много добре, така че се върнах към правенето на онова, в което съм най-добър и което публиката очаква от мене – екшън филми.
Силвестър Сталоун
Понякога оргазмът е по-добър от свиренето на рок пред публика. Понякога свиренето на рок пред публика е по-добро от оргазъм.
Мик Джагър
Пиша книги, които ми се струват по-подходящи за деца и това е добре за мен. Те са по-добра публика и по-строги критици. Децата ви казват какво мислят, а не това, което смятат, че трябва да мислят.
Морис Сендак
Филмите са трудна работа. Публиката не вижда това. Критиците не го виждат. Но те са много работа. Много работа.
Робърт Де Ниро
Понякога в комедията можете да накарате публиката да почувства трогателност по-силна, отколкото можете със сълзи или мъка.
Шели Уинтърс
Смятах, че Междузвезни войни е твърде смахнат за широката публика.
Джордж Лукас
Водете публиката през носа към мисълта.
Лорънс Оливие
Конспирациите са многогодишен фаворит за телевизионните продуценти, защото винаги има възприемчива публика.
Майкъл Шърмър
Мисля, че по-вероятно да бъде простен на актьор в очите на публиката, отколкото актриса.
Мила Кунис
Бих искал да свиря за публика, която не използва моята музика, за да стимулира своите полови органи.
Орнет Колман
Трудно е. Много е сложно да хвърлите морално гъвкав персонаж на екрана и да накарате публиката да са съпричастни. Винаги е упражнение за сдържаност.
Райън Рейнолдс
Колкото повече мислите за нещо, толкова по-важно става, толкова по-важно е за вас и толкова по-важно ще стане за публиката.
Рей Лиота
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9