Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Публика"
Изисква се мъдрост, за да се разбере мъдростта: музиката е нищо, ако публиката е глуха.
Уолтър Липман
Публиката никога не греши. Всеки зрител по отделно може да е кретен, но хиляда кретена, събрани заедно в тъмното, са гениален критик.
Били Уайлдър
Всеки, който работи, е глупак. Аз не работя, просто се натрапвам на публиката.
Робърт Морли
В сърцето си съм музикант и знам, че не съм истински певец. Не бих могъл да се меря с истинските певци. Пея, защото публиката го купува.
Нат Кинг Кол
Обличам се заради имиджа. Не заради себе си, не заради публиката, не за модата, не за мъжете.
Марлене Дитрих
На сцената трябва да откриеш истината дори ако трябва да изгубиш публиката.
Антъни Куин
Комика остава комик до тогава, докато сам не приеме себе си на сериозно, или публиката не го вземе на сериозно.
Уил Роджърс
Както душата вижда сънища, тя е театър, актьори и публика.
Джоузеф Адисън
Ако във фразата има думата "задник", публиката, колкото и да е изискана, ще чуе само тази дума.
Жул Ренар
Бог е комедиант, играещ пред публика, която е твърде уплашена, за да се смее.
Волтер
Няма значение дали наистина плачеш. От значение е дали публиката мисли, че плачеш.
Ингрид Бергман
Когато дойда в театъра, се чувствам в безопасност. Обичам публиката. Обичам хората и играя, защото обичам да доставям удоволствие на хората.
Вивиан Лий
За да има велики поети, трябва да има и велика публика.
Уолт Уитман
Публиката започва да се смее веднага щом няколко зрители започнат да се смеят. Цялата трудност е да накараш тези няколко да се смеят.
Марсел Ашар
Не исках да бъда дърво, цвете или вълна. В тялото на танцьора ние като публика трябва да видим себе си, не имитираното поведение на ежедневните действия, не феномена на природата, не екзотични същества от друга планета, а нещо от чудото, което е човек.
Марта Греъм
Какво е това Вселена? Това е голям театър. А на театъра е нужна публика. Ние сме публиката. Живота на Земята е създаден за това, че да свидетелства и да се наслаждава на спектакъла. Ето затова сме тук. Ако на вас не ви нрави пиесата - теглете и чертата!
Рей Бредбъри
Публиката предпочита да вярва по-скоро на лоши, отколкото на добри слухове.
Сара Бернар
Театралната публика иска, да я удивят - но с това което им е познато.
Тристан Бернар
След всички мъчения, на които подложих на публиката, имам късмета, че още имам работа.
Джони Деп
Авторът може да извърши самоубийство, задоволявайки вкуса на публиката.
Станислав Йежи Лец
Просто се случи така, че публиката случайно оцени сатиричното качество на тези луди неща.
Руб Голдбърг
Вие като публика можете да гледате на тези неща като на филми, но аз ги помня като социален опит.
Уолтър Хил
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9