Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Котка" - страница 7
Животните, за да умрат, търсят тихо място. Котката се забива под бюфета, за бутилки с перилен препарат.
Херман Кох
Котката е терапевтично куче.
Холи Голдбърг Слоун
В този кратък момент разбрах. Съмнението, колебанието, траурът по бъдеще, което никога нямаше да имам - също принадлежеше на нея. Изчезна плюещата адска котка. Сега имаше само една жена. А тя беше малка. И тя се изплаши. И тя беше силна. И тя ме молеше да бъда същият.
Шелби Махурин
Тогава внезапно и театрално започна да се самопочиства по начина, по който правят котките, когато искат да разберете каква голяма работа не сте.
Адам Рекс
Котките от удоволствие извъртат опашките си. Това, наистина не означава, че ако са извъртели опашките си, те поличават удоволствие.
Аркадий и Георгий Вайнер
Да разбереш децата е все едно да разбереш котките. Този, който не разбира котките, не разбира децата и не ги обича.
Бруно Мунари
Книгата е нещо устойчиво, което идва само в свят, където уютът и покоят е в дома, когато човек е сит и спокоен, ето тогава той вечер може да седне покрай огъня, да погали котката и с любов да разтвори книга. Това са вълшебни минути!
Валентин Пикул
Понякога котката се превръща в нещо повече от животно и нейната загуба причинява искрена скръб, въпреки че не е поразителна.
Вики Майрън
Само котките бяха по-добри от хората при сарказъм.
Гавин Смит
Целият ми живот минаваше за обеди. Имам съпруг и две котки. И тримата ядат различни неща.
Денис Драгунски
Можеш да вземеш котка от улицата, но да вземеш улицата от котката е невъзможно.
Джеймс Боуен
Парфит се засмя, звук малко като котки, които се бият в торба.
Джеймс Осуалд
Ако се отнасяте към чувствата си с толкова любов, колкото към кучето, котката или детето си, ще се почувствате сякаш живеете на небето.
Джинийн Рот
Единственият ми нов приятел беше котка, надарена с обичайната способност за котките да избягват хората, които обичат котките и попадат при онези, които не могат да ги понасят.
Джо Холдеман
Според чешките поверия, всяка черна котка - само до седем години е котка, а след това се обръща към дявола.
Александър Амфитеатров
Колкото до котките, те са напълно способни да се преструват, че хората изобщо не съществуват.
Джон Конъли
Казваме, че котката има вкус на пиле, когато, ако бяхме отбити от котешка яхния, бихме казали, че пилето има вкус на котка.
Джонатан Гримуд
Хората отглеждат кучета, а котките хора. Видно е, че ги смятат за полезни домашни животни.
Джордж Майкс
Не се сетих за прякор за него. Ние даваме имена, които да присвоим на носителя, за да ги направим част от нашия живот. Доживял до седемдесет, стигнах дотам да дам не само свобода на себе си от другите, но и на другите свобода от себе си. Дори ако този някой е просто бездомна котка.
Елена Михалкова
Кучетата идват, когато са повикани; котките приемат съобщението и се свързват с вас по-късно.
Елоиза Джеймс
Можеш да обичаш една котка, две, но, в краен случай, три. Но ако са повече, то каква е тази любов?
Ено Рауд
Бедни котки! Помниш ли колко грациозно ни преследват? В сравнение с плъховете, котките са просто необикновено очарователни животни.
Ено Рауд
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9