Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Котка" - страница 4
На джентълменът не е разрешено да седи докато дама или дива котка е изправена.
Рекс Стаут
Котките почти винаги подценяват човешкия интелект точно както ние, може би, подценяваме техния.
Роджър Карас
Котките не обичат промяна без тяхното съгласие.
Роджър Карас
Повечето мъже са като кучета. Изглеждат страховити, обичат да ръмжат по дреболии, но по същество са много привързани. И повечето жени са като котки: те мъркат нежно и никой не знае какво имат предвид.
Татяна Полякова
В повечето държави е по-трудно да получите лиценз за вашето куче, отколкото да купите голяма котка. В момента в щата Тексас има повече тигри, отколкото в цяла Индия.
Типи Хедрен
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Котката се грижи за вас само като източник на храна, сигурност и място на слънце.
Чарлз Кули
Познавам някои коне и много повече прасета, които вярвам, че таят зли намерения в сърцата си. Ще отида по-далеч и ще кажа, че всички котки са зли, макар и често полезни. Кой не е виждал Сатана в лукавите им лица?
Чарлз Портис
О, но аз харесвам моите гъски. Подобно на котките не може да им се каже какво да правят и като кучетата те са лоялни и като хората говорят при всяка възможност.
Шанън Хейл
С един от най-омагьосващите звуци в света, нейното мъркане, котката ни убеждава, че смята, че сме прекрасни.
Акиф Пиринчи
Наистина не можете да вземете котка и да я превърнете в куче или да опитате да вземете лимони от ябълково дърво или какво имате.
Даян Лейн
О слабост, твоето име е Котка!
Е. Т. А. Хофман
Пиша в пижамата си на дивана, заобиколена от моите котки. Това е малко изолиращо.
Алисън Шрьодер
Имам такова чувство, че котките не ме харесват. Опитвам се да бъда мил.
Крис Евънс
Ако повикаш котка, тя може и да не дойде. Което не се случва с кучетата. Те са различен вид животни. Мисля, че котките са много секси в начина, по който се движат.
Антонио Бандерас
Да събереш стадо от овни е лесно, трудно е да събереш стадо от котки.
Сергей Капица
Момичетата и котките си приличат. При момичетата също има тайна, сякаш знаят нещо, но няма да го кажат, а и двата вида са склонни към съзерцание.
Пол Галико
Все още не съм срещал котка, която да се притеснява, какво си мислят мишките за нея.
Юзеф Булатович
Котката никога не се сприятелява с този, който не е способен да я заобича. Котките никога не грешат за хората.
Амос Оз
Само котки ще ви оплакват.
Реймънд Чандлър
Котката привлечена от цялата активност, скочи на масата за да помогне.
Рут Озеки
Например кучета и котки могат да умрат със завидно достойнство, без да изискват морфинови инжекции от ветеринарни лекари и да не канят свещеници за последно причастие.
Тимъти Лиъри
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9