Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Котка" - страница 2
Котката ще се постарае да се задържи на коленете ви, даже когато вие ставате от стола. До последната секунда ще се надява, че ще се събуди съвестта ви, и вие ще седнете обратно.
Пам Браун
Мислете и казвайте за мен, каквото пожелаете. Къде сте виждали котка, която се интересува, какво говорят за нея мишките?
Фаина Раневска
Котката е пълна тайна, като звяр; кучето е просто и наивно, като човек.
Карел Чапек
Котка с ръкавици няма да хване мишка.
Бенджамин Франклин
Който има котка, няма защо да се страхува от самотата.
Даниел Дефо
Когато си играя с котката, се чудя кой с кого си играе - аз с нея или тя с мене.
Мишел дьо Монтен
Като всички чисти създания, котките са доста практични.
Уилям Бъроуз
Всеки път, когато миете чинии, готвите или чистите, ако не издавате звук, това е самата интелигентност. Човек, който влиза в къща и вдига много шум, разкрива липса на духовност; дори котките и кучетата не издават ненужни звуци, а човекът, какъвто е естествено, също не издава никакви.
Мичио Куши
Пикът на лошият късмет е когато черните котки ти отстъпват път.
Робърт Патинсън
В тъмнината всички котки са черни.
Джон Кейдж
Мисля, че котките са духове, които ни съпътстват на земята.
Жул Верн
Когато си специален за котка, ти си специален. Тя ви носи дарбата на нейното предпочитание към вас, гледката към вас, звука на гласа ви, докосването на ръката ви.
Лестър Пиърсън
Когато поех поста, само някои физици в областта на високите технологии бяха чували за така наречения уърлд уайд уеб... Сега дори котката ми си има собствена интернет страница.
Бил Клинтън
Религията е като сляп човек, търсещ в тъмна стая черна котка, която не е там, и успяващ да я намери.
Оскар Уайлд
Котките са мистериозен вид народ.
Уолтър Скот
Конфликтът е много важно нещо. "Котката седна на възглавницата" - това не е начало на роман, а това "котката седна на кучешката възглавница" - да.
Джон льо Каре
Иска ми се да можех да пиша така мистериозно като котка.
Едгар Алън По
В някои изгубени пъти от миналото ние искахме да бъдем лъвове и ние не сме повече от кастрирани котки.
Роберто Боланьо
Стана ми мисията да спра безумието на дивите котки като домашни любимци.
Типи Хедрен
Не виждате болни животни в дивата природа. Не виждате куци животни в дивата природа и всичко това заради хищника: лъвът, тигърът, леопардът, всички котки.
Типи Хедрен
Харесвам големи котки и големи змии. Има нещо мъдро в змиите, може би това е странното им съвършенство. Бих искал да знам какво мислят те.
Антон Шандор Ла Вей
Единственото нещо, което ме интересува, е дали една маймуна ще се окаже собственост, която мога да публикувам. Нямам никаква любов към тях. Никога не съм. Не харесвам много животни. Презирам котките. Мразя кучета. Как може да харесваш маймуни?
Хари Харлоу
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9