Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уста" - страница 7
Усмивката, която той й отправи, беше тъжна, само малко повдигане към устата му. - Вие сте боец. - Да. Винаги. И понякога съм цяла армия.
Дж. Р. Уорд
Правилно откъснатият цитат от чужди уста звучи по-добре, отколкото от авторските.
Александър Генис
От уста на уста е основният фактор зад 20% до 50% от всички решения за покупка.
Джона Бъргър
Устата се превръща в истинска уста, когато се подготвя за целувка.
Джорджо Агамбен
Всеки път, когато някой отвори уста, той има възможност да направи едно от двете неща - да се свърже или раздели.
Джос Уедън
Правило №3 Дръж си устата затворена. По-добре дори да ухапеш езика си. И момичета, не забравяйте: за красива усмивка прощават всеки грях.
Дона Кауфман
Болестите са ни изпратени от Бог и ние трябва да ги приемем с търпение и дори благодарност, защото това е същото, сякаш самият Господ ни е говорил чрез устата на микроби - също Божии създания, за да ни научи на урок в смирение.
Едуардо Мендоса
Дръжте устата си затворена и вижте какво се случва около вас. Не довършвайте изреченията на хората вместо тях. Не само чуйте какво казват, но и как се държат, докато го казват. Това беше страхотно обучение за писане.
Ейми Блум
Мисля, че умирам да опозная конкретен човек. След това отваря устата си и го съсипва.
Елизабет Чандлър
Заобиколен от златни покрития, маркизът не е никак спокоен сред онези хора, в чиято компания човек винаги трябва да държи устата си отворена, за да се смее или да говори.
Жан Тьоле
Мъжкият отваря уста и пуска сперма. Женската плува през спермата и я абсорбира. Това е цялата любов. Внимателно. Никой никого не пипа. Без драма, без страст, без болка.
Али Бенджамин
Хората нямат нос, крака, очи, уши, само огромна уста.
Ищван Фекете
Например, винаги правехме грешки с непознатите продукти около нас и един път майка ми изпръска парфюма ми в устата си, мислейки, че това е спрей за дъх. Когато спря да ми затваря устата и да ме псува, тя избухна в смях. Никой от нас не можеше да спре, докато по лицата ни потекоха сълзи.
Йонми Парк
Защо имаме две уши и една уста? За да говорим наполовина, докато слушаме.
Йосип Новакович
Искаше да говори с някого за това, но не смееше да си отвори никъде устата, страхуваше се, че щастието ще падне от ръцете му.
Кадер Абдола
Страхът ако е достатъчно голям, може да запуши устата не по-малко надеждно, от смъртта.
Алистър Маклейн
Но сърцето й беше толкова студено, че можеше да държи лед в устата си и никога няма да се стопи.
Катрин Валенте
Защото има моменти, когато човек има нужда от малка смърт, а дори не знае за това. Що се отнася до мен, аз замествам акта на смъртта с негов символ. Символ, който може да бъде обобщен в дълбока целувка, но не върху груба стена, а уста в уста в агонията на удоволствието, което е смъртта. Аз, който символично умирам няколко пъти, само за да преживея възкресението.
Кларис Лиспектор
Целта не е да бъдете ограничаващи или стегнати по отношение на това, което преминава през олтара (устата ви) и в храма (вашето тяло). Това е да създадете устойчива и последователна енергия за всяка заслужаваща клетка в тялото ви. Това, приятели мои, е истинска любов.
Крис Кар
Имам устата на моряк.
Кристен Бел
Тя отвори уста, но не проговори веднага и аз почувствах едновременно импулса да изкарам думите от нея и импулса да ги потисна. Винаги съм мислил, че искам да знам тайна или исках да се развие събитие – исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обзема паника.
Къртис Ситенфелд
- Без сутиен - каза той срещу устата й. - Благодаря ти. Мразя тези неща. Най-глупавото човешко изобретение от всички.
Лариса Йон
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9