Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уста" - страница 6
Очите ти са отворени, но устата ти е затворена.
Трейси Шевалие
Тази жена продължава да купува неща, за да се хвърля в гладната уста на вакуума, който се промъква зад нея.
Тумас Транстрьомер
Той отвори широко устата си и крещеше на немски, защото това беше неговият роден език, а той не знаеше друг.
Фредерик Дар
Някои неща просто не можете да обясните. Дори не се опитвате. Не знаете откъде да започнете. Всичките ви изречения биха се разбъркали като гигантски възел, ако отворите устата си. Всички думи, които сте използвали, ще излязат погрешно.
Ар Джей Паласио
Риба със затворена уста никога не попада на кукичката.
Фуад Виенто
Ани им разказа всички... разказвайки повече, отколкото е необходимо, историите се изясняваха и обединяваха в ума й, докато тя ги оставяше да излязат от устата си.
Шанън Хейл
По-специално Павел не беше смутен; той беше по-скоро смутен от целия свят като цяло, което винаги гледаше с широко отворена уста.
Юрий Мамлеев
Парите затварят повече от устата, затварят умовете.
Барбара Клевърли
Вярвам, че ако искаме да оцелеем като планета, трябва да научим това следващо поколение да се справя със собствените си конфликти категорично и ненасилително. Ако в ранните си години нашите деца се научат да слушат всички страни на историята, да използват главите си, а след това и устата си и измислят план и да споделят, тогава, когато станат наши лидери и някои от тях ще го направят, разполагат с инструменти за справяне с глобални проблеми и конфликти.
Барбара Колоросо
Направи ни услуга и си хвърлете устата зад борда.
Брандън Мъл
Няма значение коя уста отиде да търси другата. Това, което брои, беше, че искат да се срещнат.
Виктор дел Арбол
Много се страхувам от дявола. Странно признание от устата на невярващ.
Витолд Гомбрович
Скъпа, защо отваряш устата си толкова широко - тя затъмнява пейзажа.
Георг Бюхнер
Купата пудинг има вкус само когато го сложа в устата си - когато е в контакт. с езика ми. В хладилника ми няма вкус или вкус, а само потенциалът.
Даниел Левитин
Знам, че някой ме обича от това как казва името ми. Както при майка ми и баща ми, когато казват "Бенджамин", все едно името ми е в безопасност в устата им.
Дейвид Еберсхоф
Фактът, че промените в червата ни влияят на реакцията на мозъка ни към негативизъм или емоционално развълнуващи образи, е просто умопомрачителен. Но това също така дава възможност. Това означава, че това, което слагаме в устата си и как храним нашите чревни бактерии, наистина влияе върху функционалността на мозъка ни.
Дейвид Пърлмътър
Бъди скучен. Бъда постоянен. Планирай напред. Нека фактите, а не емоциите ви, определят отговора ви. Научете се да държите ума си отворен и устата си затворена.
Албърт Дж. Бърнстайн
Храненето винаги е решение, никой не кара ръката ви да взима храна и да я слага в устата ви.
Албърт Елис
Как може думата любов, думата живот дори да се побере в устата?
Джанди Нелсън
Понякога умът е като уста: просто трябва да го затвориш.
Джеймс Карвил
Както казва Майк Тайсън, всеки има план, докато не получи удар в устата. Единственото нещо, което знаем за американската президентска политика, е, че ще получите удар в устата.
Джеймс Карвил
Възрастта не пристига бавно, а пристига бързо. Един ден нищо не се е променило, седмица по-късно всичко се е променило. Една седмица може да е твърде дълго време, може да се случи за една нощ. Вие сте същият и все същият и изведнъж една сутрин в ъгълчетата на устата ви се появиха две различни линии, неизкореними.
Джеймс Солтър
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
9