Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уста" - страница 4
Бог говори на човек с шепот на любов, ако не го чуе, с гласът на съвестта, ако не го чуе - през устата на страданието.
Клайв Стейпълс Луис
Без мен този шоколад е нищо. Но поставяйки го в устата ми, и той става удоволствие. Той се нуждае от мен.
Амели Нотомб
Отворих устата си и почти казах нещо. Почти. Остатъкът от живота ми би могъл да се развие различно, ако бях... Но не казах нищо."
Халед Хосейни
Не само с хляб ще живее човек, но с всяко слово, което излиза от Божиите уста.
Иисус Христос
Необходимо е да се подходи сериозно към въпросите на собствеността, иначе ще си отворите устата и няма да имате не само Сибур, но и други предприятия.
Владимир Путин
Колкото и да се опитвам, когато си отворя устата, Лина излиза и аз изпадам в лудост.
Лина Хорн
Можете да споменете името ми във всеки коридор на всяка една академична институциия и пред вас винаги ще има хора с пяна на уста.
Дейвид Хороуиц
И все пак ми е мъчно за нямото кино. Така хубаво беше да видиш как жената си отваря устата, а глас не се чува!
Чарли Чаплин
...усмихваше се безкрайно, сякаш зъбите й са от захар и се разтапят в устата й.
Райнер Мария Рилке
Защото когато чета, всъщност не чета; Пускам красиво изречение в устата си и го изсмуквам като плодова капка, или го отпивам като ликьор, докато мисълта се разтвори в мен като алкохол, влива мозък и сърце и се движи през вените до корена на всеки кръвоносен съд.
Бохумил Храбал
Толкова е пълен с алкохол, че ако му сложиш запален фитил в устата, ще гори три дни.
Граучо Маркс
Никоя история не е мълчалива. Колкото и да го притежават, да го нарушават и лъжат, човешката история отказва да си затвори устата. Въпреки глухотата и невежеството, времето, което продължаваше да тече вътре във времето, което е сега.
Едуардо Галеано
Излизайки от себе си, не забравяйте да си затворите устата.
Владимир Хочински
Да затвориш насила нечия уста, не значи да премахнеш оскърблението, което тя е произнесла.
Морис Дрюон
Има един интересен навик, така да се... с най-добро желание, по всяка вероятност, но да ми слагат, ако мога да кажа, в устата нещо, което не съм казал. В този случай не съм казал нито едното, нито другото.
Симеон Сакскобургготски
Достатъчни ли са думите, за да бъдат наситени всички уста?
Станислав Йежи Лец
Можеш да затвориш устата, но не и въпроса.
Станислав Йежи Лец
С пръст затисни си устата.
Ювенал
Не се притеснявайте да хапете повече, отколкото можете да дъвчете. Вашата уста вероятно е много по-голяма, отколкото си мислите.
Ан Мейджър
Надеждата е нещо ужасно, знаете ли. Не знам кой е решил да опакова надеждата като добродетел, защото не е така. Това е чума. Надеждата е като да се разхождате с рибена кука в устата и някой просто продължава да я дърпа и дърпа.
Ан Патчет
Внимавайте с устата си: Езикът, който използваме, създава реалността, която преживяваме.
Майкъл Хаят
Сутрешният час има злато в устата.
Макс Мюлер
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7