Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уста" - страница 3
Истината, излизащата от устата на някои хора, мирише твърде лошо.
Жан Ростан
Подобно на пшениченото зърно, което затворено в съдина, увеличава размера си, но намалява качеството си, така и речта в устата на приказливите става къде по-пространна, но губи откъм доверие.
Плутарх
Някои мислят, че единственото нещо, което им е нужно, за да водят дискусия, е устата.
Чудомир
Когато се обърна, той обгръща лицето ми в ръцете си и ме целува толкова дълбоко, че не знам кой за кого диша, но устата и езикът му имат вкус на топъл мед. Не знам колко време продължава, но когато го пусна, вече ми липсва.
Мелина Маркета
Маршмелоу са някак странни. Не съм голям фен. Искам да кажа, че са забавни, когато се стопят и разтопят в края на пръчката, но винаги изгарям устата си, защото не съм толкова умен или търпелив.
Пол Трембли
Мълчах като дете и мълчах като млада жена; Сега приемам буците и неравностите си за голяма уста, но обикновено от онези, чието мнение не уважавам.
Сандра Сиснерос
Мръсотията винаги е признак на слабост - в устата на потребителя и в съзнанието на писателя.
Сидни Харис
Когато шимпанзетата заплашват, те отварят устата си и показват зъбите си. Това е малко като размахване на нож пред вас. Това е много примитивно и следователно странно.
Хелън Фишер
Чакрите или силовите центрове са точки на свързване, в които енергията тече от едно тяло на човек към друго... всички тези колела се въртят непрекъснато и в главината или отворената уста на всяко винаги тече сила от по-висш свят.
Чарлз Ледбитър
Днес за джентълмен се счита мъж, който преди целувката изважда цигарата от устата си.
Барбра Стрейзънд
Моето най-добро оръжие е устата ми... и аз имам микрофон!
Брайън Молко
При всяка твар е дадено оръжие за самозащита - на някого рога, на друг копита, болка или отрова, аз имам дарбата на красноречието. Докато устата ми не млъкне, най-добре е да не се забъркваш с мен.
Виктор Франкъл
Телевизията е сънотворно, което се приема през устата.
Виторио Де Сика
Целуни устата, която ти казва, ето, тук е светът. Тази уста. Този смях. Тези храмови кости.
Голуей Кинел
Безплодна съм с думи. Защото никакви звуци от устата ми не са достойни за слуха ви.
Дж. Р. Уорд
В Англия ти е позволено да имаш мнение - стига да излезе от устата ти.
Джейми Оливър
Рибите нямат ръце; за да изследват, те отварят устата си и понякога това е нечий крак.
Джереми Уейд
Опитайте се да държите устата си затворена, докато не получите предложение за работа, особено ако вашият ход не е напълно сигурен. Има само няколко случая, в които мисля, че би било уместно да кажете на шефа си какво се случва. Например, ако съпругът ви е принуден да се премести, очевидно ще отидете и ако имате добри отношения с шефа си, тогава може да ви отнеме някакъв стрес, за да кажете истината. Общото правило обаче е да не давате на работодателя си по-голяма власт над вашата съдба, отколкото вие сами.
Александра Левит
Мълчанието още не е всичко: устата може да не говори нищо, но лицето - не винаги.
Ерве Базен
Щом отворихте устата си и изрекохте думата жена, бяхте бити с аргумента, че издавате класовата борба. Има много трогателни писания, в които феминистките първо пишат страници за своята класова позиция, преди да стигнат до действителния им проблем. Това, което тогава беше известно като класова война, днес се нарича антирасизъм. Заплахата от обвинение в расизъм роди фалшива толерантност.
Алис Шварцер
Хората които ядът с отворена уста трябва да бъдат ударени в лицето.
Кевин Харт
След като изляох от от хотела си в Ню Йорк, започна да ме преследва жена папарак, която изведнъж се спъна в нещо и падна, разбивайки си устата в асфалта. Аз се завтекох до нея и я попитах "Добре ли сте?", а тя в същото време не спря да ме снима.
Кейт Мос
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9