Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уста" - страница 2
Главното дело на гражданина е да държи устата си отворена.
Гюнтер Грас
Те казват за конете, че "тяхната сила е в устата и в опашката." Това всъщност може да се каже за жените.
Джонатан Суифт
Истината живее само в откритата душа, а авторитета - само в чистата уста.
Жорж Санд
Докато устата обвинява, сърцето оправдава.
Алфред дьо Мюсе
Всяка изядена хапка остана в устата две минути, два часа в стомаха, и два месеца на бедрата...
Кристиан Диор
"Не зная" звучи различно в устата на умният и на глупака.
Лешек Кумор
По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това.
Ейбрахам Линкълн
Главното препятствие за повечето хора е вътрешният диалог. Това е ключът към всичко. Когато човек се научи да му затваря устата, всичко става възможно. И най-невероятното е постижимо.
Карлос Кастанеда
От ъглите на устата ми тече мастило. Няма щастие като моето. Ядох поезия.
Марк Странд
Първо, не е маловажно законодателните текстове на Стария Завет да бъдат поставени в устата на Мойсей и в рамките на повествователната рамка на пребиваването в Синай.
Пол Рикьор
Необходимостта да си отваря устата по време на нанасяне на спирала на миглите е велика и необяснима загадка на природата.
Хелън Филдинг
Не бих сложил крадец в устата си, за да ми открадне мозъка.
Чарлз Портис
Аз съм сензационер. Аз съм голяма уста. Привличам внимание. В този свят трябва - ако искате представяне на масов пазар, трябва да привлечете внимание.
Бил О'Райли
Болката много често е осакатено същество без уста.
Джанет Уинтерсън
Ако създадете страхотно изживяване, клиентите си казват един на друг за това. Дума в уста е много мощна.
Джеф Безос
И така, отвори си устата, момче! За всеки глас е важен!
Доктор Сюс
Талантът е учтиво отношение към материята, той се състои в това да вложиш песен в устата на безмълвието.
Жан Жене
Това беше само фраза, която преминаваше от уста на уста и никога не е била погълната напълно.
Исмаил Кадаре
Човек с добри мисли никога не може да бъде грозен. Може да имаш крив нос, сбъркана уста, двойна брадичка или криви зъби, но ако имаш добри мисли, те ще блестят от твоето лице и ще направят така, че да изглеждаш добре.
Роалд Дал
Дори само един американец, който не е направил нищо нередно, да е притиснат от страха да заключи ума си и да затвори устата си, тогава всички американци са в опасност.
Хари С. Труман
Не, имах сто езици, сто усти и глас от желязо, не бих могъл да обобщя всички форми на престъпление или да репетирам цялата история за мъченията.
Вергилий
Съпругът, който иска щастлив брак, трябва да се научи да държи устата си затворена и чековата си книжка отворена.
Граучо Маркс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9