Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вечер" - страница 3
Предполагам, че толкова отчаяно искам да видя как правим тази планета. За мен е толкова ужасяващо, че една пета от нас гладуват всяка вечер и че четиридесет хиляди деца умират всеки ден.
Ан Друян
Не искам да се пусна, защото тази вечер не търся нищо повече от това да бъда част от него. Защото да си част от него не е просто нещо. Това е нещо като всичко.
Мелина Маркета
Почти в деня, в който спрях да бъда лауреат, стиховете, които бяха малко и много, се върнаха при мен, като птици вечер, гнездящи на дърво.
Андрю Моушън
Рутината могат да включва вземане на топла вана или релаксираща разходка вечер, или практикуване на упражнения за медитация / релаксация. Психологически завършването на такава практика казва на ума и тялото ви, че работата на деня е приключила и вие сте свободни да се отпуснете и да заспите.
Андрю Уейл
Тази вечер имам чувството, че цялото ми тяло е направено от спомени. Аз съм сборна касетка, касета, която е пренавивана толкова много пъти, че можете да чуете отпечатъците от пръсти, размазани върху лентата.
Роб Шефийлд
Сега целта ми е да изтанцувам всички танци, докато мога, а после да седна доволна след последното елегантно танго някоя сладка вечер и да продължа нататък, защото в мен не остана друг танц.
Робърт Фулам
Всеки забелязва дали сте последният сутрин и първият, който влиза вечерта. Винаги помнете това като служител.
Тилман Фертита
Ако си прекарал деня си в добри дела, вечерта ще изпитваш радост.
Тома Кемпийски
През деня всичко не е така, както е вечер и през нощта.
Антъни Бърджес
В течение на много години аз съм забелязал, че повечето лекари, юристи и крупни бизнесмени са си направили навика да посещават шахматният клуб във втората половина на деня или вечер, за да се отпуснат и да намерят облекчение от грижите по своята работа.
Хосе Раул Капабланка
Ако се върнете и направите този залог, Бог ще излекува сърцето ви тази вечер.
Бени Хин
Знам какво да правя с живота си. Просто не знам какво да правя с тази вечер.
Джошуа Ферис
Когато се стъмни, винаги имаме нужда от някой. Тази мисъл, продукт на безпокойство, ми идва само вечер, точно когато съм на път да прекратя писателските си проучвания.
Енрике Вила - Матас
Вечерта е най-доброто време на деня. Завършва дългият работен ден и можеш да си починеш и да се радваш на живота.
Кадзуо Ишигуро
Знаеш ли, мобилният телефон е като човек; ако не го включвате всяка вечер, не го зареждате добре, нямате нищо.
Катрин Каултър
Когато съм в Италия в петък вечер, първата ми вечеря има голяма купа свежа паста и чаша местно вино, седнали отвън. Няма нищо по-добро.
Алън Тичмарш
Тази вечер тя отиде в гората и се страхувам, че ще живее в гората на душата ми до края на дните си.
Либа Брей
Цяла вечер мислих – телевизорът се повреди.
Янина Ипохорска
Историята пази своите тайни по-дълго, отколкото повечето от нас. Но има един секрет, който аз ще ви разкрия тази вечер с голямо доверие: Понякога въобще няма победители. А понякога никой не трябва да загуби.
Джон льо Каре
Ако не сте сигурни, подпишете протокола, поставете вашите наблюдатели там и успех, на границата между Русия и Украйна, на границата между Украйна и Западна Европа. Седнете там и гледайте от сутрин до вечер, хапвайте сланина и пийте водка. Вкусна е сланината в Украйна. Гарантирам. Момчетата оттам ми пращат.
Владимир Путин
Въпрос на чест за всеки драматург е да поставя пиеси. Преди всичко трябва да мислим за това, че актьорите трябва да играят всяка вечер пред публиката, която идва в театъра, за да забрави за своите невзгоди и трагедии. А ако някоя от тях се окаже и шедьовър – толкова по-добре!
Жан Ануи
Изповядвайте се, причастявайте се и не се страхувайте от нищо. Изповедта е ключът към Царството Небесно. С всичките си болести и скръби отидете в Църквата. Тук е нашата душевна и телесна болница. Изповядвайте се и приемайте по-често Причастие, не осъждайте никого, целувайте кръста си сутрин и вечер и всичко ще премине: и болести, и обсебеност и богохулните и блудни мисли.
Йоан Кронщадски
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9