Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вечер" - страница 2
Ние се забавлявахме тази вечер...като се има предвид, че всички ще умрем някой ден.
Стив Мартин
Този, който чака късмет, никога не знае дали тази вечер ще вечеря.
Бенджамин Франклин
Аз умирам от любов по петстотин пъти за вечер.
Едит Пиаф
Възрастта не носи автоматически мъдрост. Може да донесе знания. Но мъдростта не е крем, с който да можеш да се намажеш вечер, а на утрото да станеш по-мъдър.
Жана Моро
Щастлив мъж си ако знаеш, че, когато се прибереш вечер в къщи, ще има жена която да се ослуша за твоите стъпки.
Кларк Гейбъл
Най-романтичната идея за вечерта - да наблюдаваш залезът свита в обятията му.
Рани Мукерджи
Мисля, че всичко зависи от това кой играе по-добър футбол вечерта.
Стивън Джерард
Всеки ден отивам в своето студио, пълен радост, вечерта, когато съм задължен да го оставя в тъмнина аз не мога да дочакам утрото, че отново да отида.
Уилям Адолф Бугеро
Обичам хубавият живот твърде много. Не съм добър в това да излизам на сцената всяка вечер.
Антъни Хопкинс
Знаете ли, винаги съм бил писател рано сутрин или късно вечер. Ранната сутрин ми беше любима; късно вечер беше, защото имах краен срок. И в четири сутринта си измисляте едни от най-абсурдните си шеги.
Джос Уедън
За тези, които се молят тази вечер... Моля, молете се за мир, не за отмъщение.
Александър Рибак
В събота той изяде едно парче шоколадов сладкиш, един сладкиш със сладолед, една туршия, една филия швейцарско сирене, една филия салам, една близалка, едно парче черешов пай, една наденица, един кекс и една филия от динята. Същата вечер го боля стомаха.
Ерик Карл
Има нещо, което не успях да науча тялото си да прави, и това е да разбирам още в 6 сутринта какво би искало да яде в 18 вечерта.
Ерма Бомбек
Порокът разгневява хората само от време от време, но външните му черти ги дразнят от сутринта до вечерта.
Дени Дидро
Ако се връщаш в девет вечерта вместо в седем, а той още не е позвънил на полицията, значи любовта му вече е свършила.
Марлене Дитрих
Всяка вечер аз съм нервна. Никога не знаете как ще реагира публиката.
Вивиан Лий
Ожених се за германец. Всяка вечер се обличам като Полша и той ме превзема.
Бет Мидлър
Глупаците имат късмет, а ние работим от сутрин до вечер.
Владимир Путин
Беше особено добра вечер да започнеш книга.
Туве Янсон
Животът в пенсионна възраст е, когато си мислиш какво да гледаш по телевизията вечер, за да си спомниш нещо сутрин.
Робърт Орбън
Ще се срещнем в театъра тази вечер. Ще ви задържа мястото, докато стигнете. След като стигнете там; ти си сам.
Граучо Маркс
Тази вечер ще се помоля за вас, но да си призная, не разчитам на особен успех.
Сидни Смит
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9