Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вечер"
През утрото мисли. През деня действай. Вечер яж. Нощем спи.
Уилям Блейк
Човек е преуспял, ако сутрин става, вечер ляга, а междувременно прави каквото си иска.
Боб Дилън
Проблемът с брака е, че той приключва всяка вечер след правенето на любов и трябва да се възстановява всяка сутрин преди закуска.
Габриел Гарсия Маркес
Моята формула на живот е доволно проста. Събуждам се сутрин и отивам да спя вечер. А в промеждутъка занимавам себе си с каквото мога.
Кари Грант
Всяка вечер, когато си лягам, се надявам, че никога повече няма да се събудя и всяка сутрин подновявам мъката ми.
Франц Шуберт
Правенето на проучвания в мрежата е като използване на библиотека, събрана на парчета от плъхове за пакети и вандализирана всяка вечер.
Роджър Ебърт
Имам социална болест. Трябва да излизам навън всяка вечер. Ако някоя вечер си остана вкъщи, започвам да разказвам слухове на кучетата си.
Анди Уорхол
Нужно е да живеем така, като че ли пришествието на Христос ще се състои днес вечерта.
Джими Картър
Бих искал да полудея при едно условие, а именно, че ще стана щастлив луд, жизнерадостен и винаги в добро настроение, без никакви неприятности и мании, безсмислено смях от сутрин до вечер.
Емил Чоран
Много трудно е вечер да си спомниш какво е било утрото - променя се осветлението и се променя и възприятието на това, което виждаш.
Иля Еренбург
Човек, който е длъжен да бъде на определено място точно в пет часът вечерта, по-рано ще разруши целият си ден, от полуда до пет часът.
Лин Ютан
Щастлив. Само по плувки, бос, рошав, в огненочервения зрак на вечерта, пеещ, поглъщащ вино, плюещ, скачащ, бягащ - това е начинът да се живее. Изцяло сам и свободен върху меките пясъци на плажа..."
Джак Керуак
Ти не знаеш какво ще ти донесе късната вечер.
Марк Теренций Варон
Не можех да не си помисля: Тази кола ме отвежда в психиатрична болница и майка ми се отнася с нея като вечер с отворен микрофон в кафене в Гринуич Вилидж.
Огастин Бъроуз
Джазът е единствената музика, в която една и съща нота може да се изпълнява вечер след нощ, но всеки път по различен начин.
Орнет Колман
Филмите са един от лошите навици, които поквариха нашия век. Те са се промъкнали в американския ум повече дезинформация за една вечер, отколкото Тъмните векове биха могли да съберат за десетилетие.
Бен Хеч
Тази вечер се обръщам към всички вас за това кои сте наистина: магьосници, русалки, пътешественици, авантюристи и магьосници. Вие сте истинските мечтатели.
Брайън Селзник
От копривата извличай нишки, от пелина - лек. Навеждай се само, за да вдигнеш. Проявявай повече ум, отколкото самолюбие. Всяка вечер се питай каква добрина си направил. Винаги имай в библиотеката си нова книга, в избата - пълно буре, в градината - свежо цвете.
Епикур
Ако ще правиш нещо тази вечер, за което утре сутринта ще съжаляваш, тогава спи до късно.
Хени Янгмен
Самият аз съм практически хетеросексуален, но бисексуалността удвоява шансовете ви за запознанство в събота вечер.
Уди Алън
Успехът е възможността да се събудиш сутринта и да заспиш вечерта, успявайки между тези две събития да правиш това, което истински харесваш.
Боб Дилън
Забелязали ли сте, че любовта е мълчание? Това е, когато държите ръката на любимия човек, когато гледате детето с любов, когато попивате красотата на вечерта. Любовта няма нито минало, нито бъдеще, така както необикновеното състояние на мълчанието се намира извън времето.
Джиду Кришнамурти
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9