Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Помисъл" - страница 3
Ако можеше да намери мъж, който да се чувства и да се смее, както и да желае, може дори да помисли за размисъл за брака.
Мелани Роун
И в този момент Джуд си помисли нещо, което никога няма да си прости. Искаше му се никога да не е срещал някой от тях.
Мелина Маркета
Надеждата е опасно нещо, помисли си Раиса. Веднъж запален, трудно се гаси. Това прави мъдрите хора глупаци.
Синда Уилямс Чайма
Той не очаква нищо, помисли си тя, защото никога не е имал нищо. И нищо не се очакваше от него. Той беше свободен по начин, по който тя никога нямаше да бъде.
Синда Уилямс Чайма
"Това, че си враг на моя враг, не означава, че си ми приятел", помисли си Хан.
Синда Уилямс Чайма
Аз съм блясъкът върху водата, помисли си Рин. Аз съм огледало. Аз не съм истински.
Шанън Хейл
Винаги е добре да разгледате рецептата предварително, за да можете лесно да помислите за следващото нещо, което трябва да се направи.
Гай Фиери
Добре дошли в прекрасния свят на ревността, помисли си той. За цената на прием получавате разделящо главоболие, почти непреодолимо желание да извършите убийство и комплекс за малоценност.
Дж. Р. Уорд
Перфектен материал за срещи, помисли си тя. Вампир със социалния еквивалент на пътната ярост.
Дж. Р. Уорд
Представете си какво би било, ако не знаете, че вечерните новини се финансират главно от "Голямата фармация". Наистина бихте повярвали на нещата, които казват. Може дори да си помислите, че това са важните истории.
Дъглас Рушкоф
Никога не съм искал някой да си помисли, че ще използвам фамилното си име, за да ме заведе навсякъде.
Елизабет Олсън
Когато лежах в психиатрията, моя психоаналитик ми даде съвет, който аз често ползвам. Той каза: "Преди да правиш нещо, помисли, можеш ли да се измъкнеш от него". Добър морал за нашите. Този съвет ми донесе много ползи.
Иги Поп
Преди да отворите менюто за обяд или да поръчате този чийзбургер или да помислите да ядете тортата с глазура, извадете психичния калкулатор и започнете да се занимавате с бюджета.
Каролин Нап
Тя имаше толкова малко любов, помисли си Джеси, ще я удавя в нея до края на живота си.
Лавърл Спенсър
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
Не бях много развълнуван да преспя в ранчото на Буш. Трябваше сам да помисли какво ще стане, ако допусне бивш офицер от разузнаването. Но самият Буш е син на бившия шеф на ЦРУ. Така че бяхме в семейния кръг и се чувствахме добре.
Владимир Путин
Младостта е безкористна в помислите и чувствата, затова тя най-дълбоко разбира и чувства истината.
Хайнрих Хайне
Помни два помисъла и се бой от тях! Единият казва: "Ти си свят!", а другият казва: "Няма да се спасиш!" И двата тези помисъла са от врага и в тях няма истина! Но ти мисли: "Аз съм голям грешник, но Милостивият Господ много обича хората и ще ми прости греховете..."
Силуан Атонски
Ако не можете да бъдете забележителни, може би трябва да помислите да не правите нищо, докато не успеете.
Сет Годин
Помислете, опитайте се да помислите какво можете да дадете на децата. Вгледайте се в себе си. Вие сте ги родили на този свят и ги осакатявате по свой образ и подобие.
Аркадий и Борис Стругацки
Понякога, преди да запалиш дома си и да престанеш да отговаряш на обажданията от минал живота, е необходимо да се помисли внимателно.
Виго Мортенсен
Във всяко зло може да се намери добро, стига да помислите, какво би могло да стане и по-зле.
Даниел Дефо
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9