Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист" - страница 7
Като артист, дори ако излагате нещо наистина тъмно и смущаващо, това е добре, защото отваря дискусия. Винаги в съзнанието ми е тази мисъл, че светът трябва да бъде по-добро място с теб в него.
Шон Тан
Аз ще бъда артист или нищо!
Юджийн О'Нийл
Отне ми 11 години, за да се преборя с една тъпа книга и всеки ден просто искаш да се откажеш. Но не разбираш, че си артист, защото правиш нещо наистина добре.
Юнот Диаз
Да поддържаш съвършенството означава да се самоубиеш творчески и всеки истински артист знае, че шедьовърът е злополука, която трябва да бъде изгорена.
Бари Хюгарт
Убийството е изкуство, господарю. И аз съм най-завършеният артист в града.
Брент Уийкс
Всеки, който се явява на прослушване за X-Factor, е защото иска да бъде известен, а не защото е артист.
Брус Дикинсън
Това, което артистът се опитва да направи (съзнателно или несъзнателно), е не само да улови същността на нещо, но и да го усили, за да активира по-мощно същите невронни механизми, които биха се активирали от оригиналния обект.
Вилаянур Рамачандран
За артиста е нужно задължително да бъде похвален, нужни са му тези очи, нужни са му тези аплодисменти.
Владимир Етуш
Душата ти е търсач, любовник и артист; промяна на формата чрез архетипна енергия, между вашия мрак и светлинни полета, вашето тяло и дух, вашият рай и ад, докато не кацнете в момента на сладкото предаване; когато ти като танцьор изчезваш в танца.
Габриела Рот
Точността е душата на работата на артиста.
Густав Малер
Истински артист е грозен човек.
Дадзай Осаму
За артистите, учените, изобретателите, учениците и останалите от нас вътрешната мотивация - двигателят прави нещо, защото е интересно, предизвикателно и поглъщащо - е от съществено значение за високите нива на творчество.
Даниъл Пинк
Общото между предприемачите и артистите е, че те дават на света нещо, за което той не е знаел, че липсва.
Даниъл Пинк
Артистите трябва да агитират и демократизират собствените си творби, но те също трябва да работят за демократизиране на самите изкуства.
Даниъл Пинк
Симфонията е способността да видите голямата картина, да свържете точките, да комбинирате различните неща в нещо ново. По-специално визуалните артисти умеят добре да виждат как парчетата се събират. Изпитах това сам, опитвайки се да се науча да рисувам.
Даниъл Пинк
Какво правят артистите. Артистите дават на хората нещо, за което не са знаели, че липсва: танц, музикално произведение, картина, скулптура. Да се задоволи тази нужда е най-добрата бизнес стратегия.
Даниъл Пинк
Най-големите артисти знаят как да забавляват, иначе никой не би ги прочел.
Дебора Могак
Много дни ще искате да се откажете поради откази и неуспехи. Страстта да бъдеш артист ще ти помогне да надделееш там, където другите се провалят.
Джак Уайт
Ще се сблъскате със скука и разочарование през цялата си кариера като артисти. Ще бъдете много разочаровани, търсейки глас / стил, с който колекционерите могат да се свържат. След като постигнете този глас / стил, за който хората искат, ще ви омръзне да го правите.
Джак Уайт
Не мисля, че има място за "артистичен темперамент". Професионалните артисти разбират, че изкуството е бизнес. Ако фирмите управляваха своите компании, както много художници правят кариерата си, те нямаше да останат отворени една година.
Джак Уайт
Аз съм комерсиален артист, защото рисувам, за да си изкарвам прехраната. Ние, които печелим пари от това, което произвеждаме, сме комерсиален артисти.
Джак Уайт
Креативните артисти имат голяма страст.
Джак Уелч
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)