Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист" - страница 5
За истинските артисти граници на сцената няма.
Леонид Сухоруков
Никога не съм бил лауреат, аз винаги съм бил само артист.
Леонид Утьосов
Работата – това е шанс да правите изкуство. "Доброто" изкуство е безполезно и банално. Никой не пресича улицата, за да си купи "добро" изкуство, или не става фен на "добри" артисти.
Сет Годин
Някои хора са родени да правят велико изкуство, а други да го оценяват. ... Само по себе си е вид талант да бъдеш публика, независимо дали си зрител в галерията или слушаш гласа на най-великото сопрано в света. Не всеки може да бъде артистът. Трябва да има онези, които са свидетели на изкуството, които обичат и ценят това, което са привилегировани да видят.
Ан Патчет
Плувах в изкуството ден и нощ. Винаги се организираха партита, с артисти от всяка среда (моите разширени лели и чичовци), живеещи толкова смело, колкото искат.
Майкъл Хаят
Артистите винаги са млади.
Маргарет Фулър
Искам да бъда зрял артист с различен вид мислене.
Мария Калас
Като предприемачи или артисти, или просто хора с мечти, най-лошото нещо, което можете да направите, е толкова да се увлечете в планирането на перфектната идея, че никога да не се справите всъщност... е, да го направите. Наричам тази сграда замъци в съзнанието ви.
Марк Рандолф
Всички страхотни готвачи имат две общи неща. Първо, те уважават природата като истински артист, а те са просто готвачи. Второ, всичко, което правят, е продължение на тях като на личност.
Марко Пиер Уайт
Историята на изкуството не е само история на артистите; това е и историята на хората, които са гледали изкуството. И тази по-широка перспектива може да ни помогне да видим някои от причините, поради които изкуството на древния свят все още трябва да има значение за нас.
Мери Биърд
Артистите трябва да вярват в достойнството на собствената си работа и да упорстват, независимо дали получават обществено признание или не, но винаги е толкова хубаво, когато някой каже: "Добре свършена работа"!
Мери Поуп Озбърн
Колко прекрасно е да си артист и жена през ХХ век.
Мюриъл Спарк
Най-голямото щастие за артиста е да чувства любовта на публиката.
Николай Басков
За мнозинството празниците са празничните дни, а за артистите - делниците.
Николай Расторгуев
Преди концерта артиста трябва да бъде зъл и гладен.
Николай Расторгуев
Никой не е успял да дефинира или синтезира този несигурен, прекрасен и може би неподреден момент, когато започва творческият процес. В това се състои уникалността на художника. Трансцендентното право на артиста е правото да твори, въпреки че той не винаги знае какво прави.
Норман Казънс
Поучително е да се отбележи тук как ежедневните ритуали и работните рутини на плодови автори и артисти - хора, които наистина постигат много - много рядко включват техники за "мотивиране" или "чувство вдъхновение". Точно обратното: те са склонни да наблягат на механиката на работния процес, като се фокусират не върху генерирането на правилното настроение, а върху извършването на определени физически действия, независимо от настроението.
Оливър Бъркман
Артистът е колекционер. Не е прибирач, имайте предвид, че има разлика: събирачите събират безразборно, артистите събират избирателно. Те събират само неща, които наистина обичат.
Остин Клиън
Аз съм артист и съм част от всяко решение във филм.
Педро Алмодовар
Артистът трябва да вдигне чашата на своето видение високо към боговете с голямата надежда, че те ще налеят в нея сладкото меко вино на вдъхновението.
Пол Брънтън
Защо всеки друг човек, когото срещнете, казва, че е артист? Истинският артист не се нуждае от това, няма време. Той върши работата си и я изпотява мълчаливо и никой не може да му помогне изобщо.
Пола Маклейн
Ако състоянието на състоянието на душа на артиста, който се нарича вдъхновение, би продължал без прекъсване, би било невъзможно за него и един ден да преживее.
Пьотр Чайковски
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9