Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист" - страница 4
Вдъхновението не е изключителната привилегия на поети или артисти.
Вислава Шимборска
Мисля, че моята музика ще продължава да се променя заедно с мен и аз ще се променям и раста като личност и артист.
Деми Ловато
Изкуството си струва само това, което хората ще платят за него. Артистите не получават заплащане на час.
Джак Уайт
Единственото, което един артист трябва да запомни, е никога да не губи вяра във визията си.
Джеймс Лий Бърк
Никога не четете лоши неща, ако сте артист; това ще наруши вашата собствена игра.
Джеймс Лий Бърк
Мисля, че като артист или писател е добре да искате да контролирате собствената си работа.
Джеймс Фрей
- Изкуството е вид добив, - каза той. - Артистът е разнообразие от търсачи, търсещи искрящото сребро на смисъла в земята.
Джейн Ъркхарт
Мога да слушам всяка музика, и аз винаги се вдъхновявам за нова музика. Без да слушам други артисти е невъзможно да работиш над себе си.
Джо Кокър
Театърът е място, където артиста може да расте.
Дмитрий Дюжев
Ако нашите балети са немощни, монотонни и скучни, ако са лишени от идеи, смисъл, израз и характер, това е по-малко вина на изкуството, отколкото тази на артиста.
Жан-Жорж Новер
Мразя артисти, които не принадлежат на своето време.
Гийом Аполинер
Този, който е роден артист, не може да умре бизнесмен.
Грация Деледа
Артистът е човек, който е експерт в обучението на възприятие.
Маршал Маклуън
Една от красотите да си артист е, че можеш да създадеш изцяло нов свят, с обстоятелства, които са по-добри в твоя измислен свят, отколкото в реалния свят.
Морис Сендак
Всички мои любими артисти и модни икони и модели са от деветдесетте. Всички бяха просто толкова безстрашни.
Риана
Природата е моят основен източник на вдъхновение - никога няма да спра да приемам съвети от това, което наричам "най-великият артист".
Роберто Кавали
Великият поет е велик артист. Той е художник и скулптор. Най-големите снимки и статуи са рисувани и изрязани с думи. Те надживяват всички останали.
Робърт Ингерсол
Не само трябва да си артист, трябва да си щедър и трябва да можеш да видиш къде можеш да помогнеш, но трябва и да си наясно. Наясно къде вашите умения са добре дошли.
Сет Годин
Причината, поради която може да изберете да прегърнете артиста в себе си сега, е, че това е пътят към сигурността (включете ироничната музика).
Сет Годин
Завземането на нова почва, създаването на връзки между хора или идеи, работата без карта – това са произведения на изкуството и ако ги правите, вие сте артист, независимо дали носите престилка, използвате компютър или работите с други хора цял ден.
Сет Годин
Само великите артисти могат да се чувстват нищожни пред лицето на изкуството.
Хенрик Сенкевич
Кариерата на артиста е обкръжена от истерия.
Шакира
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
9