Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист" - страница 3
Винаги свири така, като че ли те слуша артист.
Роберт Шуман
Призванието на артиста е да изпраща светлина в човешкото сърце.
Жорж Санд
Артистите, преди всичко, са хора, които искат да станат нечовеци.
Гийом Аполинер
Това, което разделя великия артист от слабия, е първо, неговата чувствителност и нежност, второ, неговото въображение и трето, неговите успехи.
Салман Рушди
Артисти, които търсят перфекционизъм във всичко, не я постигат в нищо.
Гюстав Флобер
Има само една позиция за един артист. Той трябва да стои изправен.
Дилън Томас
Истинският революционер, подобно на истинския артист, не може да си позволи да живее сантиментален и самозаблуждаващ живот.
Ейдриън Рич
Даже лошите артисти след 80 години ги наричат "живи легенди".
Никита Богословски
В Европа един актьор е артист. В Холивуд - ако не работи е скитник.
Антъни Куин
Технологията продължава да се движи напред, което улеснява артистите да разказват своите истории и да рисуват картините, които искат.
Джордж Лукас
Ако сте артист, трябва да го докажете.
Лорънс Оливие
На истинският артист му е чужда гордостта. Уви, той вижда, че изкуството няма граници: смътно усеща колко далеч е от целта.
Лудвиг ван Бетховен
Задължение на артиста е да отразява времето, в което живеем.
Нина Симон
Ако в началото знаете как се събират нещата, тогава можете да изградите. Архитектът отговаря за правенето - той не е артист.
Петер Зумтор
Ние не се учим да бъдем артисти, художници или писатели - ние се учим да бъдем.
Пол Маккартни
Онези артисти, които казват, че по някакъв начин терапията или анализът ще осуети тяхната креативност, са напълно погрешно информирани. Абсолютно обратното: отваря затворени врати.
Пол Шрейдър
Мисля, че всички артисти имат различна история, за разказване, и никоя история не е еднаква.
Соланж Ноулс
Според моя опит съпротивата винаги се проявява, когато се опитвате да преминете от по-ниско ниво към по-високо ниво или да се идентифицирате с по-смела част от себе си или с по-висшата си природа. Така че това е тази отрицателна отблъскваща сила. Това е вид дракон, който трябва да убиваме всеки ден, ако сме артисти или предприемачи.
Стивън Пресфийлд
Писателят на историята е може би по-близо до артиста, отколкото учен.
Теодор Момзен
Мисля, че то е от решаващо значение. Мисля, че свиренето на живо, ако искате да бъдете артист - това е, което правят артистите.
Тобаяс Фордж
Да живееш като артист изисква упорита работа или някакъв необикновен късмет да те сполети.
Уилям Бойд
Хората ме питат дали съм артист или архитект. Но мисля, че са еднакви.
Франк Гери
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
9