Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист" - страница 2
Не мисля, че има някой артист от какъвто и да е калибър, който да не се двоуми относно това, което прави.
Франсис Форд Копола
За да може артистът да има свят, който да изрази, той първо трябва да бъде разположен в този свят, потиснат или потискащ, примирен или непокорен, човек сред хората.
Шарл Бодлер
Изкуствата само някога са се интересували от малко малцинство от хора, които са действали като вид детска стая в подкрепа на артистите.
Вивиан Уестууд
Нито естествените способности без инструкции, нито инструкциите без естествени способности могат да направят перфектния артист.
Витрувий
Аз отдавна съм решил за себе си: че колкото по-голяма е аудиторията на артиста, толкова повече той трябва да чувства отговорност за това, което прави.
Олег Янковски
Артистът трябва да се поклони на чудовището на собственото си въображение.
Ричард Райт
Артиста трябва да знае всичко за любовта и да се научи да живее без нея.
Анна Павлова
Много артисти и учени изтъкнаха, че в крайна сметка изкуството зависи от човешката природа.
Стивън Пинкър
Артистът, който се е отдал на призванието си, е попаднал доброволно в ада, независимо дали го знае или не. Той ще се храни през цялото време на диета на изолация, отхвърляне, съмнение в себе си, отчаяние, присмех, презрение и унижение.
Стивън Пресфийлд
Творчеството не е егоистичен акт или търсене на внимание от страна на артиста. Това е дар за света и всяко същество в него. Не ни мамете с вашия принос. Дайте ни каквото имате.
Стивън Пресфийлд
Незавършеното производство генерира собствено енергийно поле. Вие, артистът или предприемачът, вливате любов в работата; вие го изпълвате със страст, намерение и надежда.
Стивън Пресфийлд
Има различни видове артисти и много често, ще бъда много откровен с вас, бих искал да съм от различен вид.
Уоле Шоинка
Истинският артист никога не е "верен на живота". Той вижда какво е реално, но не така, както обикновено го осъзнаваме. Ние не продължаваме да щурмуваме през живота като актьори в пиеса. Изкуството никога не е реален живот.
Уолъс Стивънс
По някаква причина, всички артисти имат проблем със самочувствието.
Упи Голдбърг
Аз съм артист. Изкуството няма цвят и пол.
Упи Голдбърг
Най-добрият съвет, който получих, е да бъда себе си. Най-добрите артисти правят това.
Франк Гери
Не чувствам, че като артист работата ми е да предлагам PR пропаганда, независимо дали за добро или за лошо.
Аяд Актар
Артистите не са мажоретки, а ние не сме ръководители на туристически съвети. Ние излагаме и обсъждаме онова, което е проблематично, какво е противоречиво, какво е вредно и за какво мълчи в културата, в която се намираме.
Юнот Диаз
Най-голямото предизвикателство за всеки занаятчийски човек или артист е да приеме ограниченията на своята среда и да направи нещо красиво въпреки тях. Това всъщност е забавно.
Айлет Уолдман
Вината е рак. Вината ще те ограничи, ще те измъчва, ще те унищожи като артист. Тя е черна стена. Тя е крадец.
Дейв Грол
Всеки артист се присъединява към разговор, който продължава от поколения, дори хилядолетия, преди той или тя да се присъедини към сцената.
Джон Барт
Великият артист винаги е преди времето си или зад него.
Джордж Мур
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
9