Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Артист"
Ако ме попитате какво правя на този свят, аз, артистът, ще ви отговоря : тук съм за да бъда забелязан!.
Емил Зола
Аз съм роден артист. Когато отворя вратата на хладилника и светлината се включи, просто искам да пея.
Роби Уилямс
Артистът няма време да слуша критиците. Ония, които искат да бъдат писатели, четат рецензиите, а ония, които искат да пишат, нямат време да ги четат.
Уилям Фокнър
Роден си артист или не си. И оставаш артист, скъпа, дори гласът ти да е по-малко от фойерверки. Артистът винаги е там.
Мария Калас
Артист е човекът на действието, независимо дали той създава личност, открива способ за нещо или намира изход от заплетена ситуация.
Джоузеф Конрад
Велик е този артист, който кара зрителите да забравят за детайлите.
Сара Бернар
Арогантността на артиста е много дълбоко нещо и те укрепва.
Джеймс Мичънър
Артистът трябва да е свободен да избира какво прави, но със сигурност никога не трябва да се страхува да направи това, което може да избере.
Лангстън Хюз
Престъпникът, подобно на артиста, е социален изследовател.
Маршал Маклуън
Не съм ангел и не се преструвам на това. Това не е една от моите роли. Но и аз не съм дяволът. Аз съм жена и сериозен артист и бих искал да ме съдят по това.
Мария Калас
Аматьорът вярва, че първо трябва да преодолее страха си; тогава той може да си върши работата. Професионалистът знае, че страхът никога не може да бъде преодолян. Той знае, че няма такова нещо като безстрашен войн или артист без страх.
Стивън Пресфийлд
Предполагам, че съм се превърнал в нещо като жив паметник в Португалия. Но аз съм от семейство с корени по целия свят, така че идеята за патриотизъм не е много силна в мен. Моята страна е страната на Чехов, Бетховен, Веласкес - писатели, които харесвам, художници и артисти, на които се възхищавам.
Антонио Лобо Антунеш
Артист не може да се провали; успех е да бъдеш такъв.
Чарлз Кули
Писателят, когато е и артист, е някой, който признава това, което другите не смеят да разкрият.
Елия Казан
Ключът към мистерията на великия артист е, че поради неизвестни причини той ще раздаде енергията и живота си, само за да се увери, че една бележка следва друга... и ни оставя с чувството, че нещо е наред в света.
Ленард Бърнстейн
Жестът трябва да отразява мисълта, той е хармоничен или нелеп в зависимост от това дали артистът е умен или глупав.
Сара Бернар
Какъв артист умира с мен!
Нерон
Никой артист не е доволен. Няма никакво удовлетворение по всяко време. Има само странно, божествено недоволство; благословено безпокойство, което ни кара да вървим и ни прави по-живи от другите.
Марта Греъм
Добрият вкус е първото убежище на не-креативния. Това е щандът на последния ров на артиста.
Маршал Маклуън
Всеки човек е артист. Мечтата на живота ви е да правите красиво изкуство.
Мигел Руис
Артиста продължава през целия си живот мистериозен, непрекъснат разговор със своята публика.
Морис Шевалие
Артистът е човек, който използва смелост, проницателност, креативност и смелост, за да предизвика статуквото. И един артист го приема лично.
Сет Годин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
9