Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Увереност" - страница 7
Скромността на едно момиче се забелязва първо от външното му представяне, но ако не е последвано от увереността на вътрешната скромност, тя все още се лишава от силата на своята добродетел.
Дана Греш
Проблемът с научаването на истината за нещата е, че губите увереността, която идва от това, че сте тъпи.
ДБС Пиер
Няма нищо по-красиво от жена войн, която стои в нейната сила, смелост и увереност. От това място на сила тя е способна да обича света по начин, който превръща болката в обещание... и адът в рая.
Деби Форд
Жената войн е изпълнена със смелост, увереност и вътрешна сила да остави миналото зад себе си. Тя знае, че няма начин да се изрази напълно, когато все още носи тежести, които трябва да бъдат освободени.
Деби Форд
Какво ще стане, ако ключът към отключването на истинската ви автентична сила, към отварянето на сърцето ви дълбоко към любовта, към намирането на увереността да се стремите след всичко, което искате в живота си, се крие във вашата сянка?
Деби Форд
За да запалите увереността си и да възвърнете смелостта си, трябва да влезете във висшата визия за това кой сте. Единственият начин да направите това е да направите пътуването обратно в обятията на Божественото.
Деби Форд
Истината е ключът към отключването на вратата към божествената увереност. Това е истина, която може да се почувства само когато излезете от главата си и влезете в сърцето си. Когато сте слепи за тази истина, вие сте оставени на ограничената сила на вашата човешка воля.
Деби Форд
Да бъдеш ефективен лидер е изключително сложно. Изисква визия за бъдещето, отдаденост на нещата да се случват, чувствителност към хора, които понякога са странни, и лична увереност без арогантност.
Дейв Улрих
Живота не дава увереност в нищо.
Дейвид Гемел
Нищо не може да се постигне без надежда или увереност. Бъдете сигурни, че винаги имате и двете!
Денис Остин
Съгласуваността поражда фамилиарност, фамилиарността поражда увереност, а увереността поражда продажби.
Джей Конрад Левинсън
Имам голяма доза увереност и вяра в способностите си да пиша. Има и други области от живота ми, в които не съм толкова уверен и нямам толкова вяра, но що се отнася до писането и работата, не се притеснявам за това. Вярвам си, че ще го направя правилно.
Джеймс Фрей
Божият суверенитет не отменя нашата отговорност да се молим, а по-скоро дава възможност да се молим с увереност.
Джери Бриджис
Тя се стремеше да се промени, но беше, но все пак беше трудно да се откаже от славата на предишните си уверености, от вярата си в страстта и отдаването и съблазнителната сила да се поддаде на склонността.
Джоана Тролъп
За да възпиташ в детето дух на сътрудничество, увереност в себе си и отзивчивост, е необходимо да развиваш неговата воля, а не да я разбивате.
Джон Грей
Тук е смирената увереност на вярата - това, което Бог започва, няма да се спонтанно и тези, които Той води, няма да бъдат загубени.
Джон Нютън
Молитвата е откритото признание, че без Христос не можем да направим нищо. А молитвата е отвръщането от себе си към Бог с увереността, че Той ще ни помогне. Молитвата ни смирява като нуждаещи се и издига Бог като благоденствие.
Джон Пайпър
Ключът към издръжливостта в каузата на саможертвената любов не е героичната сила на волята, а дълбоката, непоклатима увереност, че радостта, която сме вкусили в общението с Христос, няма да ни разочарова при смъртта.
Джон Пайпър
Трябва да направим мост на увереността, основан на естествения и елементарен морал, който да съответства на природата на човека и който да бъде уважаван от всички хора. Може да съм наивен в това, но мисля, че е по-добре да бъдем наивни, отколкото скептични.
Доминик Пир
Биографът трябва да реши между забавянето до спирането на блатото от противоречиви възможности или смелото крачене по пътя на предположенията. Избирам втория курс и без да се отдръпвам, за да обсъждам всички алтернативи, разказвам историята така, както я виждам. Следващите осемнадесет месеца на Павел се развиха по следния начин, макар че тонът на увереност в моя разказ не трябва да прикрива, че някои от неговите изводи са ориентировъчни и спорни.
Джон Полък
Моля, спри. Не ме приемай в своята увереност, не ме приемай в сърцето си, защото моето собствено не може да го понесе.
Дона Русо Морин
Вместо това се опитваме да им дадем обич, увереност и насоки, повече или по-малко в този ред, защото опитът ни показва, че това са най-непосредствените им нужди.
Е. Р. Брейтуейт
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
9