Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Увереност" - страница 5
Жените винаги ще избират мъжа пред най-добрия приятел. Това е тъжен, но истински факт от живота и само тази увереност ме кара без да го призная.
Меган Макафърти
Поглеждам от другата страна на пътя и гледам Григс, докато върви. Това е мързелива разходка, но толкова пълна с увереност, че искате да стоите зад него през целия път.
Мелина Маркета
Провидението е в известен смисъл централно място в поведението на християнския живот. Това означава, че можем да живеем в увереността, че Бог присъства и е активен в нашия живот. Ние сме под негова грижа и следователно можем да се изправим пред бъдещето уверено, знаейки, че нещата не се случват просто случайно.
Милард Ериксън
Оръжието придава смелост и увереност.
Мо Йен
Мисля, че египетският народ трябва да възстанови увереността, че американците, САЩ, имат предвид това, което казват, когато говорят за демокрация, върховенство на закона.
Мохамед ел Барадей
Все още имаме време за преговори, все още имаме време за дипломация, защото все още има редица въпроси, които не са изяснени, които създават липса на увереност.
Мохамед ел Барадей
Това, което Майер направи през трийсетте години - това, което беше поставен да прави като евреин, копнеещ да принадлежи - беше да осигури увереност срещу тревогите и смущенията на времето. Той направи това, като създаде огромна, завладяваща национална фантазия от мечтите си и от основните принципи на собствената си догматична вяра - вяра в добродетелта, в опората на семейството, в достойнствата на лоялността, в здравината на традицията, в самата Америка.
Нийл Гейблър
Аз съм първият мъж от семейството ми от около три поколения, който може да има разумна увереност в очакването, че ще напусна тази земя с горе-долу същия брой пръсти, ръце, крака, пръсти на краката и очи, както имах, когато се родих.
Нийл Кинък
Увереността в себе си и енергия - ето това е нужно, а отчаянието води към това, че нищо не се прави.
Николай Огарьов
Относно качеството на живот: #1. Осъзнайте, че всяко човешко същество има вградена способност за възстановяване и ремонт. #2. Признайте, че качеството на живот е изключително важно. #3. Поемете отговорност за качеството на собствения си живот. #4. Подхранвайте регенеративните и възстановителните сили във вас. #5. Използвайте смеха, за да създадете настроение, в което другите положителни емоции могат да работят за вас и хората около вас. #6. Развийте увереност и способност да чувствате любов, надежда и вяра и придобийте силна воля за живот.
Норман Казънс
Увереността е намаляване на собствения ви интерес към това дали другите мислят за вас и ако да, какво мислят.
Огастин Бъроуз
Ако човек е чувствителен към критиката, то колкото и да е талантлив, такъв жесток отзив към неговата работа може да го лиши от увереност в себе си за цял живот.
Орисон Сует Марден
Всяка увереност произхожда от незнание ... Ако ти чувстваш в себе си увереност, то значи, ти не знаеш нещо.
Оуен Колфър
Без надеждата за потомството, за нашата раса, ако не за самите нас, без увереността, че сме мъртви, но все още сме живи, всички удоволствия на ума и сетивата понякога ми изглеждат не повече от жалки и разпадащи се защити, укрепени срещу нашата гибел.
П. Д. Джеймс
Нищо не изморява толкова, колкото твърдата увереност в бързата смърт.
Патрик Ротфус
Ние настояваме да бъдем Някой, с главно Н. Ние получаваме сигурност от определянето на себе си като безполезни или достойни, по-висши или по-ниски. Губим ценно време в преувеличаване, романтизиране или омаловажаване със самодоволна увереност, че да, това сме ние. Ние бъркаме откритостта на нашето същество - присъщото чудо и изненада на всеки момент - за солидно, неопровержимо аз. Заради това недоразумение ние страдаме.
Пема Чодрьон
Коренът на страданието е да се противопоставяме на увереността, че независимо от обстоятелствата, несигурността е всичко, което наистина имаме.
Пема Чодрьон
За да управлявате всеки бизнес, се нуждаете от огромна увереност.
Пени Винченци
Страхът от Бог е този, който ни дава увереността да се изправим лице в лице с хората и тяхното зло и да бъдем уверени в крайната победа.
Раусас Дж. Ръшдуни
Виждал съм безброй хора да правят избор да бъдат уверени. Ако по природа не се чувствате смели и уверени, можете да изберете отношение на увереност.
Рич Девос
Едно беше да влезеш в битка с увереност, друго да повярваш на врага, че е толкова лесно победен.
Ричард А. Кнаак
Увереността е чудесно нещо, малкият, но само ако тя е оправдана.
Робърт Асприн
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
9